• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft gistermiddag een bezoek gebracht aan de Baseball Academie Brievengat (ABB) bij het veld van Brievengat. Elke middag komen de jongeren en hun coaches naar het veld om te trainen en zich voor te bereiden op de wedstrijden in het Little League Kampioenschap.

ABB is een honkbal organisatie voor kinderen van vier tot achttien jaar met ongeveer honderd leden. De premier kon gisteren de training van dichtbij observeren van zowel de kleinsten in de organisatie, T-Ball als de grootsten, Junior en Senior. Schotte maakte van de gelegenheid gebruik om alle jonge spelers een voor een te begroeten en hen met woorden van aanmoediging toe te spreken.

Ontwikkelingsplan
Tegelijkertijd profiteerde hij van de mogelijkheid om zelf een beetje te oefenen met het slaan en te laten zien dat hij de bal kon raken. De leider van ABB, Ernst Meyer, ontving de premier, legde uit hoe de gehele organisatie in elkaar steekt en presenteerde een ontwikkelingsplan voor de velden van ABB, dat nog niet uitgevoerd kon worden door het ontbreken van financiële middelen.

Droom
Meyer vertelde dat het zijn droom is om dit project een dag uit te kunnen voeren. Schotte beloofde dat hij het project zal bestuderen en alles binnen zijn bereik te doen.

5 reacties op “Schotte slaat een balletje”

 1. @Chupacadabra, Je zal bedoelen wanneer een landskind iets wint en dat zonder enige steun van de regering dan staan ze idd als eerste op hato voor een foto. Of een YDK die in Nederland traint en dan wat wint hetzelfde verhaal en dan gaan we stoer lopen vertellen dat het een schande is dat ze voor Nederland uitkomen en dat eigenlijk Curacao wereldkampioen is geworden..

 2. Haha hij is bijna net zo groot als de andere kids!

 3. Lees eerst eens in de krant wat de investeringen zijn vwb sport en bijvoorbeeld de ondersteuning aan degenen die zich zouden kunnen qualificeren voor de olympische spelen, NADA NOPPES NAKKES NIETS.
  Hooguit een foto op Hato als er iemand wint, want dan is het ineens wel een landskind die erg belangrijk voor Curacao is. Voor de rest is er niemand thuis voor ondersteuning. Maar goed, er was weer de gelegenheid om vals lachend op de foto te komen voor de meest gefotografeerde politicus van curacao ooit.

 4. Een lefthander die zo de knuppel vasthoudt en aan de verkeerde kant van de thuisplaat staat? Of zou hij zowel links als rechts om zich heen graaien?

 5. Leuk op de foto maar intussen investeerd deze regering geen rode cent in onderwijs en sport,.. een schande!