• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Opnieuw is er een Curaçaose sporter die aan de bel trekt. Naast atleet Reginald de Windt en zwemmer Perry Lindo heeft ook professioneel luchtpistoolschutter Philip Elhage problemen om de financiën voor de kwalificiatiewedstrijden rond te krijgen.

 
Elhage moet naar Londen afreizen om zich voor de Olympische Spelen te kunnen kwalificeren. In februari tastte hij zelf al in de buidel om een wedstrijd in Nederland te bekostigen, maar door het ontbreken van financiering is het niet zeker of Elhage zijn voorbereidingsprogramma wel kan voortzetten of door zijn trainer kan worden vergezeld. Volgens Netherlands Antilles Olympic Committee (NAOC) is het belangrijk dat Elhage ‘blijft trainen en regelmatig op internationaal niveau wedstrijden speelt’.

Internationaal
Vorig jaar deed Elhage mee aan de Pan-Amerikaanse Spelen in Mexico en presenteerde daar relatief goed. Net als schutter Michel Daou heeft hij al het Minimum Qualifying Standard (MQS) gehaald.

3 reacties op “Schutter Elhage luidt noodklok”

  1. Mocht deze schutter winnen en terugkeren, dan staat gerrit met zijn hof fotograaf en fake smile op het vliegveld alsof hij hetzelf allemaal zo heeft geregeld, dan is men er wel.

  2. @margret: Vergelijk AUB mensen die een sport met liefde beoefenen niet met die neanderthalers die het niet kunnen laten om op elkaar te schieten. We onthouden ons toch ook niet van het sponsoren van sprinters omdat er zoveel tasjesrovers rondlopen in punda?

  3. Als je dan toch sporters voor Curacao wilt laten uitkomen en beslist niet voor Nederland zoals Churandy Martina moet je wel de sporters met geld faciliteren en dat gebeurt niet met NAF 300.000 terwijl de vorige regering een budget van 1 miljoen had. Er schijnt zelfs helemaal geen geld meer voor de sporters te zijn. Waar is dat toch gebleven?