• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het leek er even op dat Victory Boys het onderspit moest delven dit seizoen, maar dit weekend was het team helemaal terug. De ploeg scoorde 2-0 tijdens de wedstrijd tegen Subt en vorige week wonnen zij met 3-2 van Hubentut Fortuna. Hubentut won op zijn beurt weer de wedstrijd tegen Undeba.

 

In eerste instantie was het Subt die door een doelpunt van Erik Amatngasoeri op voorsprong raakte tijdens de wedstrijd tegen Victory Boys. Na de rust leek Victory Boys met frisse energie ertegenaan te gaan en scoorde al snel twee doelpunten. In een tijdsbestek van vijf minuten werden zowel het gelijkmakende (Bryan Hoyer) als winnende (Gilbert Emperador) doelpunt gescoord.

Hubentut Fortuna vs. Victory Boys
Ook de wedstrijd tussen Hubentut Fortuna en Undeba was geen uitgemaakte zaak. Hubentut ging met een voorsprong van 1-0 door Lisandro Trinidad de rust in, maar snel hierna scoorde Judreny Jansen de gelijkmaker voor Undeba. Lisandro Trinidad wist Hubentud uiteindelijk toch het winnende doelpunt te geven.

Vesta vs. Jong Holland
Vesta trok gistermiddag tegen Jong Holland weer aan het kortse eind. Zij verloren met 2-0 van de ploeg. De score was te danken aan een goal van Mauricio Moscoso en van Quinton Christina. Vanavond om 20.00 uur staat de wedstrijd gepland tussen Barber en Sithic gepland in het FFK stadion. Woensdag gaan de Victory Boys de strijd aan met Vesta.

www.versgeperst.com