• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De laatste weken werd er flink aan de weg geploeterd: fietsend, zwemmend en lopend haalden fanatiekelingen alles uit de kast om een steentje bij te dragen voor kankerpatiënten. De opbrengst van de Uphill Challenge en The Walk, Swim en Ride for the Roses is opgelopen tot 375.000 gulden.

De organisatie organiseert 3 maart een veiling waar ze hopen het bedrag op te krikken naar een half miljoen gulden. “Hiermee worden de twee doelen van 2012 behaald voor de stichting en voor hoofdsponsor Orco”, laat de organisatie weten. Het streven was om meer dan 5000 mensen deel te laten nemen en meer dan 500.000 gulden op te halen. Het aantal deelnemers is ruim gehaald: 5800 sporters hebben meegedaan dit jaar.

Jonge sporter
De beste sponsor van dit jaar was Jerone van Zaalen. De gulle gever was in zijn eentje verantwoordelijk voor een bedrag van meer dan 20.000 gulden. Van Zaalen ontving van voorzitter Rob Blaauw een beker. Ook jonge winnaars werden in het zonnetje gezet. Stijn Watkis zamelde 8783 gulden in. Watkis is een talentvolle wielrenner die een druk schema heeft, maar toch tijd maakte om geld in te zamelen voor het goede doel.

2 reacties op “Bijna een half miljoen voor kankerpatiënten”

  1. Ter aanvulling op Pueblo Soberano: “Hoeveel heeft de regering bijgedragen *UIT EIGEN ZAK*?”

    Al denk ik dat ze zelfs nog niet eens uit ‘onze’ zak hebben gesponsord.

  2. Hoeveel heeft de regering bijgedragen?