CURAÇAO – Het Curaçao-Aruba uitwisselingstoernooi U-13 vond de afgelopen dagen plaats in het FFK-stadion. Aan dit toernooi namen vier teams deel, namelijk de nationale selectie U-13 Aruba, het U-13 talententeam van Curaçao en de regioteams U-13 Pariba en U-13 Pabou.

De Curaçaose teams waren samengesteld uit de geselecteerden voor de Curaçao Soccer Academy, die volgende week van start gaat.

Toernooi
Het talententeam van Curaçao begon het toernooi met een 1-0 overwinning op Aruba. Team Pariba won daarna van team Pabou, met een score van 2-0. Later in het toernooi verloor team Pabou ook van het talententeam en team Aruba. Team Pariba wist zich wel goed staande te houden, en speelde gelijkspel met zowel het talententeam als Aruba. Hiermee behaalden ze een plekje in de finale.

Finale
In de strijd om de derde en vierde plaats verraste team Pabou de selectie van Aruba door met 2-2 gelijk te spelen. Team Aruba is uiteindelijk op de derde plaats geëindigd. De finale tussen het talententeam en team Pariba was een spannende strijd. Het talententeam won uiteindelijk met 2-0 van team Pariba.

www.versgeperst.com