• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voetbalschool Curaçao organiseert tussen 10 en 14 april het Feyenoord Soccer School Camp. Tijdens het kamp krijgt de jeugd trainingen van een aantal ex-spelers van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord en het Nederlands elftal.

Uniek aan dit voetbalkamp is dat er ook een keeperstraining zal worden gegeven door keeperstrainer Pim Doesburg voor de jeugdkeepers op Curaçao. Daarnaast zullen onder andere Bennie Wijnstekers, Ulrich van Gobbel, Ruud Heus en Leonardo dos Santos Silva zich fermen over de voetballende jeugd van ons eiland.

Deelname
Het kamp wordt gehouden op de voetbalvelden van C.V.V. Willemstad. De kosten voor deelname zijn 500 gulden, inclusief een Feyenoord Soccer Camp uniform en een voetbal. Donderdag start het inschrijvingsproces tussen 15.00 en 17.00 uur bij RBC/RBTT in Rooi Catootje. Op deze dag wordt er een eenmalige korting aangeboden van 25 gulden.

Inschrijven
Zaterdag kun je je inschrijven bij Pelota aan de Oud Caracasbaaiweg tussen 14.00 en 17.00 uur. Op 11 februari kun je je voor het laatst inschrijven tussen 15.00 en 17.00 uur bij C.V.V. Willemstad. Het voetbalkamp is voor de jeugd tussen zeven en zeventien jaar. Voor meer informatie over de inschrijvingen kun je mailen naar voetbalschoolcuracao@yahoo.com of bellen met telefoonnummer 6634012. Meer informatie over het voetbalkamp is te vinden op de website van Feyenoord.

www.versgeperst.com