• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Sportieve fietsers beklimmen vandaag de heuvel van Fort Nassau tijdens de Uphill Challenge. Dit evenement van de organisatie van de Ride for the Roses staat in het teken van de strijd tegen kanker. Iedereen is welkom om vanmiddag om 17.00 uur naar het feestelijke evenement te komen.

Deelnemers worden door verschillende mensen, instanties en bedrijven gesponsord om zo vaak mogelijk naar boven te fietsen. Daarmee proberen ze zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Prinses Wilhelmina Fonds Curaçao.

Feest
Boven op de berg speelt de lokale band Jilly’s om iedereen in de stemming te krijgen. Tevens is er eten en drinken beschikbaar voor de toeschouwers. Entree is gratis voor iedereen. Parkeren kan beneden op de parkeerplaats van onder andere Ennia. Toeschouwers, supporters en feestgangers die voor 16.30 uur ter plaatse zijn worden met gratis bussen naar de top van Fort Nassau gebracht.

Prijzen
Mocht je later komen kan je het deels verlichte pad bewandelen, dat parallel aan het parcours van de Uphill Challenge is uitgezet. Er rijdt ieder uur nog een bus naar boven vanaf de parkeerplaats. Onder de toeschouwers die voor 16.30 uur aanwezig zijn worden ook nog prijzen verloot.

8 reacties op “Heuvel op tegen kanker”

 1. @Makayu,
  Trek het je niet aan;
  Kees van Capelle = Jules VIncent (voorheen Juul Vincent) = BOMBOKLAD = Bep de Roo =Simon Bolivar & nog zo’n 50 anderen. Je leest versgeperst al lang genoeg om dat zelf ook te zien.
  Je kwaad maken helpt niet. Jouw positieve bijdrage voor het broodnodige tegenwicht wel.

 2. Waarom deed Schotte niet mee? en onze grote vriend jasjes?

 3. @BEP/JUUL/KEES
  Stelletje jaloerse LOOSERS of moet ik zeggen LOOSER want via wat speurwerk blijk(en) je dezelfde persoon te zijn achter deze misselijke commentaren……!
  Dus LOOSER zoek een ander tijdverdrijf voor je frustraties cq verlaat dit medium!

 4. Het is te hopen dat Dolfijn’s Jochem Gerrits niet belast is met de incasso van de sponsorgelden, want dan ziet het goede doel er weinig van terug.

 5. ps is the best juul

 6. @”Heren” Kees&Jules:
  Jullie pikeen SMALLEST issue uit om een GIGANTISCH goed event voor GOEDE DOEL te typeren! SCHAAM je voor dit eenzijdige commentaar, jullie helaas ook reeds besmet met het CALIMERO-virus van de YdK.
  Er hebben heel veel mensen vrijwillig !!! hun tijd (en dat is niet misselijk) opgeofferd om hier weer een succes van te maken. Velen (vaak nauwelijks fietsend) hebben zich tot hun uiterste fysieke grens ingespannen om voor een ZEER GOED DOEL geld bij elkaar te fietsen. Zou jullie sieren om je als vrijwilligers voor volgende editie aan te melden.
  Deelnemers en organisatie ik heb GENOTEN van begin tot eind van dit event (ondanks een paar schoonheidsfoutjes). Diepe buiging voor jullie inzet !!!!!!!!!!!!!!!

 7. Kees, je neemt mij de woorden uit de mond. Dat quasi leuke en populair doen van de Dolfijn disk jockeys hangt mij ook de keel uit. En dan met name die Tony Castro, die nog niet weet dat 1 + 1 ongeveer 2 is maar wel door de PAR als commissaris is benoemd bij een grote overheids NV in de gezondheidszorg.

  Wat nogmaals verklaart dat ik PAR stem bij gebrek aan beter, want slechter (MFK, FOL, SB) hebben we genoeg.

 8. Goed initiatief, alleen jammer dat die schreeuwerds van Radio Dolfijn de sfeer weer moeten gaan verpesten. Die dj’s vinden elkaar allemaal zo geweldig, en gaven niet thuis toen een van hen (Jochem Gerrits) op fraude bij zijn werkgever Buma Stemra werd betrapt.

  De Dolfijn dj’s zijn als pianist Gino Coelho, je kunt op dit eiland geen deur open doen of hij zit erachter op zijn piano te tokkelen.