• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Titelwinnaar van de Uphill Challenge 2011 Alistair Monte staat ook dit jaar weer paraat om de zware Uphill uitdaging te trotseren. De winnaar beklom vorig jaar 36 keer de gevreesde helling van Fort Nassau in vier uur tijd en is niet van plan hiervoor onder te doen dit weekend.

“Ik wil winnen en mijn record verbeteren”, laat de fanatiekeling weten. “Na de 30e beklimming gaat het vaak flink pijn doen, maar dan zal ik denken aan de kankerpatiënten van Curaçao die ook een strijd moeten leveren. Deze strijd is zwaarder dan de mijne dus ik zal doorzetten. Opgeven is geen optie.”

Sponsors
Alistair heeft inmiddels al wat sponsors gestrikt. “Ik heb een aantal sponsors die via mij de kankerbestrijding sponsoren. Centro Medico Tera Cora en mijn trainer hebben al bedragen toegezegd.” Amstel heeft toegezegd om in de naam van de winnaar een bedrag te doneren van maar liefst 2500 gulden.

Feest
De Uphill Challenge wordt aanstaande zaterdag gereden bij Fort Nassau. De race start om 17.00 uur en het publiek wordt verzocht om voor die tijd op de berg te zijn. De organisatie stichting Ride for the Roses heeft het groots aangepakt dit jaar: er is een dj, een live band en een ervaren wielercommentator. De opbrengst van gaat naar het Prinses Wilhelmina Fonds.

1 reactie op “Winnaar Uphill Challenge verdedigt titel”

  1. Ban Alicho! Mi primu master bo ta.. #Dupleta