• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose tennisser Jean-Julien Rojer speelt morgen samen met zijn dubbelpartner Aisam-Ul-Haq Qureshi op de Australian Open. Het duo speelt tegen het Kroatisch/Duitse duo Ivan Ljubicic en Cedrik-Marcel Stebe. Rojer haalde met zijn dubbelpartner Eric Butorac vorig jaar de halve finale op de Australian Open.

9 reacties op “Rojer tennist morgen op Australian Open”

 1. A O, dat ligt er aan van welke kant je het wilt bekijken.

 2. Zorro, je kwinkslag is negatief volgens mij. Helaas heeft JJ Rojer met zijn dubbelpartner Qureshi het niet gehaald. Zo’n kans, zo’n makelijke schema naar de finale is moeilijk weer te krijgen.

 3. P.S. Ja ik weet dat het hier de mixed double betreft. Overigens is alles mogelijk, want de bal blijft rond, maar waarschijnlijk is het niet.

 4. @ Aussie Open. De op Curacao geboren tennisser ging met de Zuid-Afrikaanse Nathalie Grandin onderuit tegen Sania Mirza en Mahesh Bhupathi. Het als zesde geplaatste Indiase duo was met 6-4, 6-2 te sterk.

  Nu moet je mijn kwinkslag begrijpen.

 5. @ Aussie Open. Vraag me niet waar ik allemaal verstand van heb ook bij sport. Dus je hebt m’n kwinkslag niet begrepen!

 6. Zorro, volgens mij weet je niet zo veel van tennis! Of weet je alleen van vrouwen tennis? Denk je dat je kan winnen van de gebroeders Brian?

 7. JJ Rojer met zijn dubbelpartner Qureshi hebben de derde ronde bereikt en gaan nu spelen tegen het duo Butorac/Soares. Nog drie te gaan en dan staat JJ Rojer in de Finale! Of beter nog twee te gaan, want Rojer/Qureshi moet makkelijk kunnen winnen van Butorac/Soares.

 8. Als we toch bezig zijn: om vervolgens de Australian Open te winnen?

 9. Inmiddels heeft JJ Rojer de tweede ronde bereikt van de Australian Open met zijn partner Qureshi. Als alles goed gaat zal JJ Rojer met zijn dubbelpartner de Finale van de Australian Open bereiken en dan spelen tegen de gebroeders Brian uit Amerika.