• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – ASKA Insurance heeft zaterdag een honkbal clinic georganiseerd. Minister Lionel Jansen (Sport) richtte enkele woorden aan alle aanwezigen. Premier Gerrit Schotte wierp vervolgens de eerste bal en opende hiermee officieel de clinic.

Schotte gaf ook een korte speech en gaf aan dat professionals als Hensley Meulens ook zijn begonnen op een veld als dat van het Tio Daou Ballpark. “In veel jongeren zitten verborgen talenten verscholen. Met de juiste begeleiding en training kunnen jongeren zich ontwikkelen tot professionele spelers.” Na de speech sloeg Schotte de bal weg die werd geworpen door Hensley Meulens.

Workshop van professionals
De honkbal clinic is een unieke gelegenheid voor kinderen om een workshop te krijgen van onze grote spelers die zich in het buitenland hebben onderscheiden. De professionals die deelnamen aan de clinic zijn: Hensley Meulens, Ben Thijssen, Calvin Maduro, Kenley Jansen, Diegomar Markwell, Dennis Neuman, Arshwin Asjes, Jonathan Isenia, Juan Carlos Sulbaran, Sharlon Schoop, Hainley Statia, Yurendell de Caster, Jonathan Schoop, Andrelton Simmons, Jurickson Profar, Gianfranco Wawoe, Chris Obispo, Kevin Moesquit, Roderick Bernadina, Rogean Cleofa, Rafaelito Jozefa, Ray Mitchell en Chris Garia.

Foto’s: Ramsay Soemanta

15 reacties op “Schotte werpt eerste bal op honkbal clinic”

 1. @ Juul. Ik zeg niet, dat het niet geprobeerd moet worden, maar dat je het lef moet hebben om te durven zeggen, dat het mislukt is en dat er toch betere doelen zijn om het geld aan te geven. Dat helaas is niet de sterkste kant van deze regering of beter gezegd de minst zwakke. Fuikdag is eens per jaar en dit is elke zondag. Nog 1 zondag voor een demonstratie van de boberano’s/onafhankelijken iets meer dan de sporters in aantal en dan over en sluiten met de regering en de Nieuwe Havenweg.

 2. Zorro, ik weet niet of het Emancipatieboulevardplan een mislukking is, maar wil je best geloven. Desondanks vind ik het prima dat de regering dit eens geprobeerd heeft, en met wat meer promotie en meer faciliteiten zou/had het best een succes kunnen worden. Fuikdag is ook uit het niets ontstaan en een succes geworden.

  Ik heb een enorme hekel aan Gerrit Schotte, maar dit plan vond ik niet slecht. Als het mislukt moet je respect hebben voor het feit dat hij het wel geprobeerd heeft.

 3. Even lekker sporten met de kids voor dat alles naar brussel vertrek.

 4. @ Domboklad. Na alle mislukkingen is zelfs het project sporten aan 1 kant van de Rijkseenheidboulevard op een falikante mislukking uitgelopen. Weet je hoeveel dat kost en hoeveel mensen er gebruik van maken? Er zijn 10-tallen mogelijkheden om dat geld beter en nuttiger te gebruiken en moet de domoor zich niet te groot voelen om het project af te blazen en wel zo snel mogelijk.

 5. @Curacaoenaar, werkelijk fantastisch plan. Je krijgt echter een probleem als je moet gaan betalen want je suikeroom/tante zijn er niet meer.

 6. En zelfs dat moest men nog voordoen. Hij kan echt niets!!!!

 7. @Curaçaoenaar, met god staan we sterk ? Dus we hebben Wiels niet meer nodig ?

 8. Curacaoenaar, kun je even uitleggen waarom je trots bent Curacaoenaar te zijn? Ik kan namelijk niets bedenken. Iederere keer je handje ophouden bij Nederland is toch niets om trots op te zijn?

  En van onze politici (ongeschoold en met strafbladen) hoeven we het in het buitenland ook niet te hebben, die zetten zich zelf voor schut door uit meetings weg te lopen.

  Eens even denken… de muziek dan? Nee, want die worden op Schiphol opgepakt met drugs in hun instrumenten.

  Ik heb het, de sport! Andruw Jones en Sidney Ponson zijn/waren toppers, maar zeker geen voorbeelden. Andruw Jones heeft problemen gehad in smoezelige striptease bars in Atlanta en Sidney Ponson is op Aruba veroordeeld wegens geweld op het strand. Shurandy Martina kan nog niet eens zijn eigen baan lopen tijdens de Olympische Spelen en het Curacaose voetbalelfal was al uitgeschakeld in de kwalifiactie van het WK voetbal toen de kwalificatie nog niet eens echt begonnen was.

  Help me, Curacaoenaar, waar kunnen we trots op zijn?!

 9. beste simon de criminaliteit was nog ergerder dan nu met de vorige regering !!!

 10. Ach.Wie vrij van zonden is,werpe de eerste steen.Tu tiras la primera piedra.

 11. @bomboklad, wat dacht je van de regering die ervoor zorgte dat er miljarden aan schulden werden afgelost en waaronder er veel minder criminaliteit was.

  @Curacaoenaar, wordt dan onafhankelijk.. niemand houdt jullie tegen!

 12. Ga zo door schotte en pueblo soberano en curacao is zijn geheel. Ben trots om een curacaoenaar te zijn. En wij kunnen dit, samen met god staan wij sterk. Wij hebben niemand anders nodig. Curacao onafhankelijk in zicht.

 13. o o o o daar gaan we weer !!!
  wordt er weer wat positiefs nieuws verteld en komt er weer zoon azijnzeiker in de bocht gesneden . voor vele weet men dat dit al jaren aan de gang is maar voor vele mensen ook niet or no ??? en welke regering was er wel goed dan voor curacao ? nada or no ???

 14. @ Domboklad. Dit is al vele jaren aan de gang dus helemnaal niets nieuws en zeker niet dankzij deze regering.

 15. geweldig om te zien en goed om de jeugd bezigtehouden met als sport hun beroep zien te maken