CURAÇAO – In de eerste divisie van de Sekshon Pagá zijn afgelopen week drie wedstrijden gespeeld. Donderdag stonden de jongens van UNDEBA oog in oog met het team van Vesta. Vesta wist deze wedstrijd te winnen met een eindstand van 1-0.

Gisteravond zijn twee wedstrijden gespeeld. In de eerste wedstrijd voetbalde Victory Boys tegen Sithoc. Sithoc stond vanaf het begin van het spel sterk doordat Shurwendell Roosje in de eerste vijf minuten het eerste doelpunt van de wedstrijd scoorde.

Gemoederen
De gemoederen liepen hierdoor hoog op bij de Victory Boys wat leidde tot de tweede gele kaart voor Orville Barnett. Scheidsrechter Bussem deelde nog twee gele kaarten uit aan Gilbert Emperador en Gedeon Poppen. Sithoc kreeg één gele kaart. Miro Colina wist het tweede doelpunt naar binnen te trappen en daarmee won Sithoc de wedstrijd met 2-0. De Victory Boys moeten zich woensdag van hun beste kan laten zien tijdens de wedstrijd die zij woensdag moeten spelen tegen Jong Holland.

Regen van gele kaarten
De tweede wedstrijd werd gespeeld door SUBT en Barber en was een regen van gele kaarten. Scheidsrechter Jauregui deelde maar liefts acht gele en twee rode kaarten uit. In de veertigste minuut scoorde Damian de Kaster het eerste doelpunt voor SUBT. Vlak voor de rust maakte Oscar Molina daar een eind aan en gingen de voetballers de rust in met een stand van 1-1.

Doelpunt cadeau
Na de rust kreeg Barber een doelpunt cadeau doordat Gershwin Comenencia van SUBT een eigen doelpunt maakte. Maar dat weerhield SUBT er niet van om vlak voor het einde weer op gelijke hoogte te komen door een doelpunt van Kyle Koeiman. De wedstrijd tussen SUBT en Barber eindigde in een gelijkspel met een stand van 2-2.

www.versgeperst.com