• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Honkbal stadionCURAÇAO – Voorzitter van Stichting Willem4 Bob Verburg gaf eerder deze maand een presentatie over de ontwikkeling van een Baseball Campus en automotive center op Curaçao. Inmiddels rondde Willem4 ook het haalbaarheidsniveau voor de Campus af en overhandigde dit aan de premier.

“Wij hebben de afgelopen drie maanden de haalbaarheid onderzocht van de Baseball Campus Curaçao in combinatie met een automotive center. Op basis van een programma van eisen is een schetsontwerp en een analyse van het investeringsvolume en de exploitatie gemaakt”, laat de voorzitter van Willem4 weten. “De premier heeft commentaar gegeven op het project en steunt het van harte. In januari zal de premier een vergadering inplannen zodat  Willem4 de ontwikkeling van de Campus  voor kan leggen aan de betrokken ministers.”

Leerbedrijf
Voorzitter Kenneth Gijsbertha van de St. Maria Pirates heeft toegezegd de thuisclub te willen worden van de Baseball Campus Curaçao. “De Baseball Campus Curaçao combineert regulier onderwijs met baseballtrainingen. Het wordt een echt leerbedrijf, waar de samenleving als geheel veel baat bij gaat hebben”, legt Verburg uit. “De Baseball Campus Curaçao komt dichtbij Hato Airport te liggen. Er worden uiteenlopende faciliteiten gerealiseerd die elkaar gaan versterken. De Campus gaat een zeer relevante bijdrage leveren aan de Curaçaose economie in het algemeen en aan bepaalde wijken in het bijzonder, zoals het nabijgelegen Souax.’

1 reactie op “Plannen Baseball Campus in volle gang”

  1. Weer een fantasieproject, te veraf gelegen en ten koste van de natuur van roi rincon