• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Feyenoorders uit Rotterdam komen tijdens de pasen richting ons eiland. In april organiseert Voetbalschool Curaçao het Feyenoord Soccer School Camp. Het kamp wordt voor vijf dagen opgezet voor de voetballende jeugd van Curaçao.

Voetbalclub Feyenoord heeft twee maal achter elkaar de Rinus Michels Award gewonnen voor beste jeugdopleiding van Nederlandse profclubs. De voetballende jeugd van Curaçao kan nu ook proeven van de opleiding die de jeugdspelers van Feyenoord krijgen.

Bekende voetballers en keeper
Tijdens het vijfdaagse kamp zullen ex-spelers van Feyenoord 1 en het Nederlands elftal de voetbaltrainingen verzorgen. De voetbaltalenten van Curaçao zullen oog in oog staan met voetballers Bennie Wijnstekers, Ulrich van Gobbel, Ruud Heus, Leonardo dos Santos Silva en keeperstrainer Pim Doesburg.

Deelname
Het voetbalkamp wordt gehouden op de velden van voetbalvereniging CVV Willemstad. Er is ruimte voor 125 voetballers en jeugdkeepers en vanaf medio januari starten de inschrijvingen. Vanaf januari zullen er posters en flyers worden uitgebracht waarop de inschrijfdata en deelnemersprijs wordt bekend gemaakt. Wees er snel bij want vol is vol. Meer informatie over de Feyenoord Soccer School is te vinden op de website van de Rotterdamse voetbalclub.

7 reacties op “Voetbalclub Feyenoord op Curaçao”

 1. Feyenoord had al jaren geleden camps in Toronto met de Lokker : de beste speler mocht op Feyenoord stage doen . wat is daar mis mee…..

 2. @ ricardo. Zorro denk je echt dat clubs niet inpraten op hun spelers maar vooral op de zaakwaarnemers van die spelers want die denken alleen maar aan geld. en een club in Europa ziet niet graag een basis speler voor 14 dgn vertrekken voor interland wedstrijden. Kijk hoe Bayer Munchen in de zaak Robben heeft gereageerd en de andere Europeese cluds over hun spelers, en waarom willen spelers als Fernadez Fijenoord zich liever voor zijn club uitkomen dan voor Korzou dan hebben we nog Fer enz, met al deze spelers had korzou 90% kans zich te kwalificeren voor 2014 die kans is nu weg wan de groote landen zien willen het geld en bekers liever ondeling verdelen. Dit is helaas de realiteit, verbieden kan je niemand maar druk(zware) uitoefenen kan wel.

  Je begint al anders dan in je eerdere poging te praten, maar de echte realiteit is ver te zoeken. Met Oranje bedoel ik alle Oranje vertegenwoordigende elftallen zoals Fer in Jong Oranje zit en die gaat alleen op vakantie naar Curacao. De echte realiteit is de praktijk en er is nog niemand geweest, die jouw verhaal kon bevestigen behalve dan dat iedereen normale druk kan uitoefenen zoals zelfs ouders en andere familie, maar volgens mijn info heeft dat in de praktijk nooit iets uitgehaald. Even nog een kleine correctie: bij 90% heb je een 0 te veel gezet, maar een kniesoor die daar aanstoot aan zal nemen. Jong Oranje met Fer verloor de laatste keer tegen voetbaldwerg Denemarken, als ik het goed heb. Je moet gewoon je utopie wat bijstellen:-)

 3. Zorro denk je echt dat clubs niet inpraten op hun spelers maar vooral op de zaakwaarnemers van die spelers want die denken alleen maar aan geld. en een club in Europa ziet niet graag een basis speler voor 14 dgn vertrekken voor interland wedstrijden. Kijk hoe Bayer Munchen in de zaak Robben heeft gereageerd en de andere Europeese cluds over hun spelers, en waarom willen spelers als Fernadez Fijenoord zich liever voor zijn club uitkomen dan voor Korzou dan hebben we nog Fer enz, met al deze spelers had korzou 90% kans zich te kwalificeren voor 2014 die kans is nu weg wan de groote landen zien willen het geld en bekers liever ondeling verdelen. Dit is helaas de realiteit, verbieden kan je niemand maar druk(zware) uitoefenen kan wel.

 4. @ Ricardo. Dat bepalen de spelers toevallig zelf en als een speler Oranje haalt weet je vast wel waarvoor zo’n speler zou kiezen of hij moet niet normaal zijn. Niemand zal/kan een speler verbieden voor Curacao uit te komen.

 5. Leuk en aardig maar het is gewoonweg scouting dat Fijenoord komt doen niets mis mee maar dan wel de talenten voor de diverse nationale teams van Curacao laten uitkomen en niet voor Nederland, want oranje heeft genoeg spelers waaruit ze kunnen kiezen

 6. @Ferd Jansen, daar komt nu verandering in, de hele regeringsploeg heeft zich aangemeld voor het voetbalkamp. Er is ruimte zat voor de toeschouwers, dus dat wordt echt lachen.

 7. Het motto van Feyenoord is geen woorden maar daden. Helaas hanteert het kabinet Schotte de leus geen daden maar woorden.