• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose Rugby Federatie (CRF) is blij met het lidmaatschap van de Curaçaose Sport en Olympische Federatie (CSOF). De blijdschap is wederzijds, bleek op de huldiging van de rugby selectie die laatst plaatsvond. Roxienne Albertina, vice-voorzitter van het CSOF, heeft deze huldiging bijgewoond.

De president van de CRF, Arthur Hogesteger, gaf een mooie presentatie die een goed beeld gaf van de start van rugby op Curaçao tot wat het nu geworden is. Op de avond zijn twaalf scheidsrechter diploma’s uitgereikt en zeventien coaching diploma’s.

Speciaal
Vader en zoon Pietersz kregen beiden een scheidsrechtersdiploma overhandigd, terwijl vader en zoon Meturan allebei een coaching diploma kregen. Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de officiële certificaten en honkbalpetten aan de spelers van de nationale selectie. De CRF vond dit een speciaal moment omdat de uitreiking werd gedaan door Albertina.

Trots
Aanvoerder Kenneth Kik, de speler met de meeste internationale ervaring, was zeer vereerd. Hij was trots op de prestatie van zijn team in Barbados, waar een mooi resultaat werd gehaald. De CRF heeft daarnaast een speciaal boek uitgebracht om te laten zien wat rugbysport is en betekent voor Curaçao.

3 reacties op “Rugby selectie gehuldigd”

  1. Is er animo om op Bonaire een rugby team op te richten? Laat het me weten!!

  2. Mooi zo kun je ook in het nieuws komen. Ben benieuwd naar het boek.

  3. Trots!!