CURAÇAO – Het grote vechtsporten toernooi ‘MMA Madness 2’ wordt morgen in de International School of Curaçao (ISC) gehouden. Het hoofdgevecht in het Mixed Martial Arts (MMA) is de wedstrijd tussen de Curaçaose vechter Ignar Pikerie en Guido Carlo uit Aruba.

Het toernooi is georganiseerd door Iguana Promotions. De twee vechters zijn erg aan elkaar gewaagd, aangezien het gewicht van allebei rond de 113 kilogram is. Carlo en Pikerie stonden al een keer eerder samen in de ring, en Carlo was toen de winnaar. Pikerie belooft zijn publiek dat hij dit keer korte metten zal maken met Carlo.

Winnen
Een ander Arubaanse vechter die naar Curaçao komt is Giovanny Heyliger. In ‘MMA Madness 1’ heeft hij zich weten te onderscheiden vanwege het feit dat hij twee wedstrijden heeft gewonnen op dezelfde avond. Heyliger zal dit keer tegenover de Curaçaose vechter Dennis Helder staan.

Boksen
Er staat ook boxen op het programma morgenavond. Er zullen drie bokswedstrijden plaatsvinden onder leiding van de Curaçaose Amateur Boks Associatie (CABA). Onder andere Argenio Pieters en Shaerickson Eisden zullen de strijd tegen elkaar aan gaan.

www.versgeperst.com