• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Brian Farley heeft vandaag tijdens het Sportgala in Den Haag de prijs voor de Coach van het Jaar gekregen. De Amerikaanse coach van de Nederlandse honkbalploeg kreeg de voorkeur boven zwemcoach Jacco Verhaeren en schermcoach Roel Verwijlen.

De prijs werd uitgereikt door dirigent Jaap van Zweden. Farley werd in oktober met zijn ploeg wereldkampioen. Het honkbalteam is genomineerd als Sportploeg van het Jaar. Later wordt bekend of de ploeg van coach Farley ook in de prijzen valt.

4 reacties op “Brian Farley Coach van het Jaar”

 1. @Jochem, was jij aanwezig in het stadion? Ik ken het en is echt niet zo bouwvallig hoor..

  Daartegen is Honkbal wel een wereldsport en korfbal niet

 2. @ BOMBOKLAD. So what? Je moet niet mee willen doen aan een wedloop om steeds de snelste baan te willen hebben. Bovendien hangt dat af van waar een baan gelegen is en is Nederland met een baan op zeeniveau altijd in het nadeel. Kort geleden is er geschaatst in het nieuwe en zeer moderne ASTANA-stadion met de nieuwste technieken. Heb jij wereldrecords gezien? Het is ook niet erg, want alle schaatsers hebben dezelfde omstandigheden dus eerlijke wedstrijden. Hoe oud het ook was de ijsbaan in Alma Ata is vele jaren de snelste ijsbaan geweest.

 3. beste jochem jullie lopen al jaren achter met jullie thialf stadion het is onderhand het langzaamste baan waar je op kan schaatsen en waarschijnlijk komt er pas over 10 jaar een nieuw stadion en dat in het land der kampioenen !

 4. De honkbalploeg is ook nog sportploeg van het jaar geworden, want door een eenheid te smeden met Antillianen was het mogelijk wereldkampioen te worden. De politiek kan hier een voorbeeld aan nemen, maar dankzij ene Wiels is dat absoluut onmogelijk.