• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Wielerkampioenen Marc de Maar en Ito Camelia hebben gisterochtend een bezoek gebracht aan premier Gerrit Schotte. Camelia heeft in 2010 Curaçao weten te kwalificeren voor de Pan Amerikaanse Spelen 2011. De Maar heeft onder de vlag van Curaçao meegedaan aan deze Spelen in Mexico.

De Maar heeft tijdens de Spelen in Mexico de gouden medaille gewonnen. Het was voor het eerst dat een land van amper 140.000 inwoners goud won met wielrennen bij de Pan Amerikaanse Spelen. Curaçao heeft weten te winnen van grote wielerlanden zoals Venezuela en Mexico.

Getalenteerde jongeren
De Maar gaf tijdens het gesprek gisterenochtend aan dat Curaçao voldoende jongeren heeft met veel potentie op wielrengebied. Om deze jongeren te stimuleren organiseert hij regelmatig workshops om zijn kennis en technieken over te brengen op de nieuwe generatie van Curaçao.

Passie voor Curaçao
De Maar zei tegen de premier dat hij een grote passie heeft voor Curaçao. Hij is erg trots om te mogen wielrennen in de trui met de kleuren van Curaçao. De premier wenste op zijn beurt de Maar veel succes met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen in Londen, volgend jaar juli.

3 reacties op “Wielrenkampioenen bezoeken de premier”

  1. helaas blijkt dat politicie over de hele wereld het zelfde zijn, ze zijn vijandig tegen een ieder die niet voor hun zijn of ergens anders vandaan komt totdat die personen hun in de spotlight zetten MFK en PS ik dacht dat jullie niets van makambas moesten hebben

  2. de verenigde staten deden helemaal niet mee bij de pan amerikaanse spelen 2011 !!!!!!!

  3. Nu ben ik benieuwd of Marc die medaille weer terug heeft gekregen….