• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Mark Rutte overhandigt vanavond een bijzonder cadeautje aan president Barack Obama in het Witte Huis. Obama, een grote sportliefhebber, krijgt van Rutte een honkbalshirt van het Nederlands honkbalteam met zijn naam achterop.

Een paar weken geleden diende premier Rutte een verzoek in bij de honkbalbond. Teammanager Tjerk Smeets vindt dit het beste cadeau dat de premier kon verzinnen. “Dit is natuurlijk mooie reclame voor ons.” Obama krijgt als 44e president van de Verenigde Staten het rugnnummer 44. Vorige maand werden de Nederlandse honkballers wereldkampioen in Panama.

© ANP, alle rechten voorbehouden

3 reacties op “Oranje honkbalshirt voor Obama”

  1. vergezocht ja want in alle paspoorten van de honkballers staat als nationaliteit de Nederlandse Curacao is geen soevereine staat. Als je zo een reactie wilt plaatsen begin in Curacao de regering en sportbestuurders aan te spreken om een sportbeleid te voeren die gebaseerd is doelmatigheid en een lange termijn visie en geen adhoc beleid zodat de Curacaose sporter voor Curasao wilt uitkomen.

  2. @John hoe je het draait of keert het zou altijd een oranje shirt zijn.

  3. oei reacties blijven uit misschien hadden Schotte en loverboy huisfotograaf daar moeten staan en zeggen WIJ curacao hebben het gedaan en niet die Makamba’s of was dat weer te vergezocht van mij.

    Het zet je wel op de wereld kaart zelf dit kleine eiland…..