• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De junior- en seniorwedstrijden in de RBI League vonden gistermiddag plaats in het Tio Daou ballpark. Verschillende honkbalteams van het eiland deden mee aan de wedstrijden. De junioren en senioren hebben hun best gedaan en uitstekende wedstrijden gespeeld.

In de eerste wedstrijd hebben de junioren van de Sta. Maria Pirates gewonnen van het team van Trai Seru Dodgers. Het team van de Dodgers stonden na de derde inning voor met 5-1. In de vierde inning startte de Pirates een rally van acht lopen. Zo hebben ze de Dodgers uiteindelijk met 9-7 weten in te maken. In de tweede wedstrijd hebben de senioren van de Marchena Athletics het team van de Sta. Rosa Padres ingemaakt met 8-2.

Scores
De Pirates hadden negen lopen, tien hits en zeven errors. De winnende pitcher was Jair Argus en aan slag was Jean Pierre Jakobus met 3-3. De Dodgers hadden zeven lopen, acht hits en zeven errors. Aan slag stond Swintly Lint met 2-2 en de verliezende pitcher was Quinsly Balentien. De Athletics hadden acht lopen, zes hits en een error. De winnende pitcher was Rashid Martie en aan slag was Wander Costanza met 2-2. De Padres hadden twee lopen, vier hits en vijf errors. Hier was de verliezende pitcher Trevor Rimon en stond Shahir Bernadina aan slag met 2-1.

1 reactie op “Succesvol honkbaltoernooi”

  1. Inmiddels heeft de Curacaose Junioren(AAA) team zijn deelname ‘FANTASTISCH’ afgerond aan de Panamerikaanse Baseball Kampioenschap in Cartagena de Indias, Colombia met twee gewonnen wedstrijden en drie verloren wedstrijden.

    De Curacaose team heeft laten zien dat er nog meer talenten op zijn die gecontracteerd kunnen worden door Major Leagues teams. Laten we hopen dat het daadwerkelijk gaat gebeuren.