• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose kickboxer Errol Zimmerman heeft gisteravond in Roemenie de World Grand Prix  gewonnen.  De kickboxer wist maar liefst drie knock-out’s uit te delen op één avond. De wedstrijden waren live te volgen bij het programma Fightclub op televisiezender Eurosport.

Zimmerman won zijn eerste gevecht van de avond door de kickbokser Sebastian van Thielen uit Belgie KO (knock-out) te slaan. In de halve finale won hij van de kickboxer Stefan Leko uit Duitsland door wederom een KO. In de finale won Zimmerman nogmaals door een KO. Ditmaals trapte hij de Tjech Roman Kleibl hard op het hoofd, waardoor deze zwaar knock-out ging.

8 reacties op “Curaçaoënaar wint World Grand Prix”

 1. @ Hans,

  Ik heb net gegoogled “hans+strafblad” met dit als resultaat:
  About 174,000 results (0.30 seconds)

  Mijn conclusie: Iemand die Hans heet is een kickboxer 😉

 2. @ Hans,

  Ja dat zijn inderdaad wetenschappelijk onderbouwde bronnen, chapeau!

  Nu begrijp ik een beetje waarom je niet verder kijkt dan je neus lang is… je kent het woord onwikkelen niet… of anders gezegd ontwikkelen = google bij jou.

  Ik bied mijn excuses aan namens jou vanwege je bekrompen visies… dus bij deze versgeperst lezers: Sorry, namens hans en zijn denkbeeldige vrienden.

 3. Kasuari, ga naar de website www.googlefight.com en tik de zoekwoorden ‘kickboksen + strafblad’ en ‘korfballen + strafblad’ in.

  De eerste wint overweldigend met 273 tegenover 97 hits.

  Ik aanvaard je excuses.

 4. @Hans,

  Kan jij trouwens een aantal criminelen opnoemen tov het aantal beoefenaars? Dan kunnen we het relatief bekijken en dan zien we of jij gelijk hebt of niet.

  Ik weet zeker dat er geen reactie zal komen die inhoudelijk een antwoord geeft op het bovenstaande. Dus mensen trek je conclusie….

 5. Wel erg kortzichtig van Hans van Delft…

 6. @Hans,

  Als dat het geval was, dan was mijn conclusie:
  Criminelen zijn ook topsporters 😉

 7. Niet mijn sport, hoe vaak hoor je niet dat kickboksers crimineel actief zijn.

 8. Netjes… hele goede prestatie…