• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Fierce & Furious Kickboxing/MMA Event vond zaterdag plaats op Sint Maarten. Jemyma Betrian won hier overtuigend van haar Nederlandse opponente. Ook stonden de partijen tussen Jean-Louis Ignatius  vs Dimitri Asselin en Argenio Pieters vs Ferdinand Philips op het programma. 

Zowel Jean-Louis Ignatius als Argenio Pieters verloren de wedstrijd door een split decision. Dit betekent dat twee juryleden de winst aan Sint Maarten gaven en één jurylid de winst aan Curaçao. Ook Argenio Pieters verloor door een split decision met minimaal verschil. Pieters raakte Philips een aantal keren goed. Philips wist echter de stoten goed te verwerken en de partij uit te vechten. Jemyma Betrian hield de eer hoog voor Curaçao en won overtuigend van Mellony Geusjes uit Nederland.

4 reacties op “Kickboxers boeken succes”

 1. Beste John,

  We kunnen jou niet kwalijk nemen. Sommige mensen kunnen niet verder kijken dan hun neus lang is. Dus een discussie hieromtrent is onnodig. Bij deze sport, en soortgelijk, je leert discipline, hoe je met aggressie moet omgaan, jezelf en anderen verdedigen (die het niet kunnen), doorzettingsvermogen, je blijft in goede conditie, zowel mental als lichamelijk en belangrijker nog, je leert respect (voor jezelf en een ander).
  Je zou zeggen dat dit geen sport is, vanwege de letselschade na zo’n vechtpartij. Maar hedendaags gebeurt dat niet zo makkelijk. Deze topsporters zijn goed getraind, ze worden goed gecoached en belangrijker nog, er zijn strenge regels.

  Maar zoals de heer Baas zei: ‘kom maar langs voor een kennismakking’. Je zou het misschien zelfs leuk vinden!

  Mvg,
  Reno Gutierrez

 2. Zielig figuur…. Wanneer stop je met het gebruiken van andere namen?

  Die meiden op de foto’s zijn topsporters net zoals vele anderen die deze sport beoefenen.
  Ze verdienen legaal hun geld en meer dan jij en ik vermoed dat ze nog jonger zijn ook…. En als je er niet bij was geweest moet je gewoon je mond houden over wie er 1e rang zaten… Wat overigens losstaat van de sporters zelf, en betreft een strafblad… Kom ajb met feiten voordat je zulke domme dingen sugereert!

  De discussie over sport… Doe eens een training mee en oordeel dan nog maar eens of het (top)sport is of niet… Ik denk dat je de eerste 30 min niet eens doorkomt :).

  Mocht je kinderen hebben (ik denk het niet want dan heb je een vrouw nodig), dan heb ik medelijden met ze, want stimuleren komt in je leven volgens mij niet voor….

 3. Beste John,
  Bij deze nodig ik je uit om eens kennen te maken met de sporters die hier genoemd worden.
  Ik weet zeker dat je dan van mening zal veranderen en in ziet zul zien dat je niet lang niet iedereen over een kam moet scheren.
  natuurlijk heb je in deze sport ook foute mensen, maar waar heb je die niet?
  Dus wanneer kom je langs voor een kennismaking?
  Vriendelijke groet,
  Edwin Baas

 4. Ik heb het niet zo op de beoefenaren van deze sport (de discussie of je het uberhaupt sport mag noemen zal ik maar niet beginnen). Niet voor niets is het bekend dat criminelen bij deze sport altijd op de eerste rang zitten, ook is het regelmaat dat beoefenaren een strafblad hebben van een lengte waarmee je een kamer van het Hyatt kunt behangen.