• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Heineken Regatta race die voor vanochtend stond gepland, is niet doorgegaan door de hevige weersomstandigheden. De middagrace is echter iets over twaalfen toch gestart. De zeilers wilden niets horen over het eventueel cancellen van de race.

De organsatie houdt contact met de Meteorologische Dienst en zal, als het weer te heftig wordt en vooral met onweersbuien, de race stoppen. De deelnemers hebben in ieder geval een pittige wedstrijd voor de boeg; door het weer is de wind soms onvoorspelbaar.

4 reacties op “Ochtendrace regatta in het water gevallen”

 1. Begrijp ook niet waar John het over heeft. Ik ben zondagochtend wezen kijken bij de kleine werf en heb gesproken met wat zeilers die daar zaten te wachten omdat ze niet uit mochten varen. Ik zag er veel Antilliaanse jongeren van de zeeverkenners die met twee boten meededen maar ook mensen die met drie gezinnen een boot hebben gekocht. Want ja John dat kan ook, gezamenlijk iets ondernemen. Dan hoef je ook geen miljonair te zijn om een zeilboot te kopen en je hoeft ook geen zwart geld te hebben. Er zijn mensen op dit eiland die gewoon hard werken en van hun eigen verdiende salaris sparen om hun hobby te kunnen bekostigen. En dat zijn niet alleen Makamba´s. Kom ook eens een keer kijken voordat je kritiek levert.

 2. @ Makayu,

  En nog vele andere namen die deze gefrustreerde persoon gebruikt… hij valt overigens zeer snel door de mand 🙂

 3. @John (of is het Ton?)
  Gewoon jaloers omdat dit soort grootse/ambitieuze events “een brug te ver” zijn voor de Yu di Korsou”??? Om zoiets te organiseren heb je BALLEN nodig en die zijn bij jou dus ver te zoeken!
  Amstel Curacao Race – North Sea Jazz zijn events die Curacao op de wereldkaart zetten en tenminste de crisis nog een beetje verzachten voor “locals” als jij die liever onder de rook van de ISLA met een Polartje bij de sneck en de Dominicaanse dames vertoeven!!!!

 4. Prima, niemand zit te wachten op een stel met twijfelachtige handelingen miljonair geworden patsers die het gewone volk even hun bootjes willen laten zien die ieder de waarde hebben van 8 huizen in de volksbuurt.
  Om zich vervolgens door de onvermijdelijke Thelma en Louise met onbenoembare hapjes van hun zwart geld te laten ontdoen, opgeluisterd door pianist Gino Coelho die je bij dit soort belachelijke festiviteiten al net zo min kunt ontlopen als een choller in Scharloo.