• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Met een stevig windje en felle zon voeren tientallen boten vanmiddag van Hyatt Regency naar de Annabaai. De baai staat de komende dagen decor voor spannende wedstrijden, gezelligheid en muzikale hoogstandjes. Versgeperst.com werkt dit bericht dit weekend steeds bij.

Na de opening donderdagavond bij het Regatta Village op de Kleine Werf, startte vrijdagochtend de eerste race vanaf het Hyatt Regency. ‘s Middags 0m 15.30 uur voeren de zeilboten van het Hyatt naar de Annabaai. Uitslagen van Yacht Boat Class zien hier te bekijken, de uitslagen van de Beach Cat Class hier.

Foto’s: Elisa Koek

Heineken Regatta feest met Maxi Priest:

Foto’s: Aruna Jhagru

Bekijk de Heineken Regatta race start op zaterdag, hier zijn de resultaten te vinden.

Foto’s: Fleur van Erp

Versgeperst.com maakte de race van dichtbij mee en voer mee op de persboot. Na de race was het tijd voor een meet & greet met Tito el Bambino, een van de artiesten die zaterdagavond optreedt. Alle resultaten van zaterdag zijn hier te bekijken.

Foto’s: Fleur van Erp

Zaterdagavond was het weer tijd voor feest bij de Heineken Regatta Village en de bezoekers konden genieten van Tito el Bambino, Elvis Crespo, Ephrem J en Enmeris:

Foto’s: Joey Violenes

Dash overall-winnaar Heineken Regatta 2011
De zondag startte somber voor de Heineken Regatta. De ochtendrace viel letterlijk in het water door het slechte weer, maar dat maakte de zeilers ‘s middags niet minder enthousiast. Iets na 12.00 uur startte de middagrace en werd het weer door de organisatie goed in de gaten gehouden. Gelukkig klaarde het weer later op de dag op en konden de zeilers de strijd aangaan. Dash van Remco van Dortmondt is gisteravond gekroond als de overall-winnaar van de regatta en mocht de Girobank Cup en 10.000 gulden mee naar huis nemen. Demarrage werd tweede en de derde plaats is voor D-Trip.

Foto’s: Leoni Leidel-Schenk

11 reacties op “Een kijkje bij de Heineken Regatta 2011”

 1. @john,

  Ik neem aan dat jij jezelf als voorbeeld hebt genomen als IQ gemiddelde…, maar kdenk dat jij ruim onder het gemiddelde zit aangezien je blijkbaar vergeten bent dat je ook al met de naam Ton hebt gereageerd…

  Dus probeer al helemaal niet te snappen waarom mensen en ook het thaiboxen leuk vinden, want met jouw iq is daar geen beginnen aan…

  Eenzame man…

 2. John, ik denk dat de meeste mensen jouw negatief gezwets inmiddels zo zat zijn dat ze geen zin meer hebben erop te reageren. Qua taalfouten zou je prima passen bij het door jou beschreven Regatta-publiek. Jezelf tot de intelligentia van deze wereld benoemen zegt genoeg.

 3. Amstel Race en Heineken regatta hebben naast dat ze beiden een groep arrogante sponsort en van de wereld los zijnde lieden van ratvocatenkantoren aantrekken nog een overeenkomst, en dat is dat het publiek dat ze trekken niet bijster intelligent is. Wie gaat er kijken naar een wedstrijd waarin je de deelnemers een keer voorbij ziet vliegen en daarna niet meer ziet? Van het verloop van de wedstrijd heb je al helemaal geen beeld.
  Ik zal nu wel weer de hoon over me heen krijgen maar dat gebeurt wel vaker met de intelliigentsia in de wereld, zeker op een eiland als dit waar je met een IQ schoenmaat al een universitair diploma kunt halen.

 4. Ton, wat ben jij een jammerlijk figuur. Ik durf te wedden dat je zelf niet eens bent geweest dit jaar. Dan had je namelijk kunnen zien dat het een groot succes was ! Dit evenement is geweldig voor Curacao en de zeilsport, dat het nog vele jaren succesvol mag groeien !

 5. @Ton Verdeurne,
  in jouw ogen is de regataa een mislukking geworden. Wel ik heb nieuws voor je. De regatta was ondanks de regen heel leuk. Riekt naar een beetje jaloezie misschien?

  Felicaties aan de winnaar voor de 2e keer van d Heineken Regatta Curaçao. Pabien, jullie hebben hard getraind en de oogst is binnen.

 6. @Ton
  Gewoon jaloers omdat dit soort grootse/ambitieuze events “een brug te ver” zijn voor de Yu di Korsou”???
  Amstel Curacao Race – North Sea Jazz zijn events die Curacao op de wereldkaart zetten en tenminste de crisis nog een beetje verzachten voor “locals” als jij die liever onder de rook van de ISLA met een Polartje bij de sneck en de Domincaanse dames vertoeven!!!!

 7. Misschien eens een keer niet zeuren over dingen die er niet toe doen maar gewoon blij zijn dat de zeilers een leuke wedstrijd hebben gehad en er vele mensen met veel plezier het hele weekend van leuke muziek hebben kunnen genieten. Een evenement zoals de regatta haalt wat mij betreft het positieve van Curaçao naar boven!

 8. Vind het ergens wel leuk dat de regatta dit jaar een mislukking is geworden. Van al die arrogante sponsors en ander Jan Sofat volk met een golfbal achter in de keel loopt het mij dun door de broek.

 9. Jammer dat de Regatta letterlijk in het water is gevallen, terwijl vorige week de Amstel race ook al door regen geteisterd werd.
  Niettemin een mooi initiatief, ook met de festiviteiten eromheen, zoals enkele topartiesten.
  En wat de sponosring betreft: gezien de regen wat Planeto Likido van Schotte een goede sponsor geweest, of moet ik zeggen Planeto Likido van Robbie Dos Santos?

 10. te toevallig dat het weer iedere keer vermeld moet worden over de girobank en hun beveiliging !

 11. Hopelijk zet de Regatta Curacao nog meer op de kaart. Wel jammer dat de Regatta zich verbind aan Girobank, die op een bedenkelijke manier huisbankier van de overheid is geworden door plots hun beveliging te laten verzorgen door het bedrijf van de minister van financien.

  Te toevallig om toeval te zijn.