• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De inschrijvingen zijn binnen, de zeilen gehesen en alle hens aan dek. De eerste boten zijn vandaag om 09.30 uur vanaf het Hyatt Regency vertrokken en luiden drie dagen van wedstrijden en entertainment in.

Voor het eerst in de geschiedenis treedt het Hyatt op als tribune voor de Heineken Regatta op Curaçao. Na de race vanmorgen, zullen alle boten zich verplaatsen richting de Annabaai waar ze rond 17.00 uur worden verwacht. Vanavond om 21.00 uur schuift Reggaelegende Maxi Priest aan op de Regatta en zal het publiek samen met Dreams en Area 51 een sterk staaltje muziek voorschotelen op de Kleine Werf.

Zaterdag
Zaterdag begint het zeilspektakel om 09.30 uur. Grote, kleine, snelle en langzamere jachten gaan de competitie aan met elkaar om de Girobank Cup in de wacht te slepen. Alle races vertrekken vanaf de kade aan de Kleine Werf en komen ook daar weer terug. Voor de minder sportievelingen is het Regatta Village op de Werf ingericht met eten, drink, spelletjes en ander entertainment. Morgenavond wordt het podium gevuld door Tito el Bambino, Elvis Crespo, Ephrem J en Enmeris.

Zondag
Zondag vanaf 09.30 uur breken de laatste races aan en loopt de spanning steeds hoger op. Om 16.00 uur kan er een drankje worden gedronken tijdens het happy hour waarna om 18.00 uur de winnaars bekend worden gemaakt van de Regatta 2011. De Regatta zal daarna worden afgesloten door verschillende artiesten. Behalve het Regatta Village op de Kleine Werf zal ook Marichi als podium dienen voor diverse activiteiten en uitzicht op windsurfers en sunfish boten.

www.versgeperst.com