• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Duitse wielrenner Marcel Kittel heeft vanmiddag de tiende editie van de Amstel Curaçao Race gewonnen. Na een vertraging van drie uur door hevige regenbuien gepaard met onweer, ging om 14.00 uur de wedstrijd van start.

Het peloton, onder leiding van Frank Schleck brak snel af en bleef er een groep van negentien renners over. Kittel wist voorbij de Julianabrug te ontsnappen aan Andy Schleck en Johnny Hoogerland. De contractant van Skil-Shimano heeft voor dit seizoen de achttiende overwinning binnengehaald. “Dit was eventjes helemaal geen vakantie”, zei Kittel voorbij de eindstreep.

6 reacties op “Marcel Kittel wint Amstel Curaçao Race”

 1. 2 alineas en 1 foto. Had wel meer willen zien/lezen over de Amstel Race. Erg jammer Versgeperst…

 2. GEEN WOORDEN MAAR DADEN beste hans bewijst u het maar eens !

 3. @Hans, come on. Zoveel negativiteit kan niet gezond zijn voor iemand. Kijk om je heen en geniet van waar je bent. Geniet van het feit dat heel veel mensen genieten van de Amstel Curacao race. Doe je best, doe een positief postje en je krijgt een bear-hug van ome Cur Eye.

 4. EEEnnn jaa hoor
  daar istie weer met een negatief commentaar.

 5. Azijnpisser, ga lekker een potje schaken of zo!

 6. Gefeliciteerd Marcel, ook al heeft u de race gewonnen met een tijd die ik nog verbeterd zou hebben met houten en vierkante banden en met Stella van Rijn op de stang en Gerrit Schotte op de bagagedrager.
  Maar de prijsuiteikende hotemoot van ongetwijfeld een advocatenkantoor zal u ongetwijfeld gefeliciteerd hebben alsof u een nieuw wereldrecord heeft gereden.