• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Door onweer en regenval aan de westzijde van Curaçao is de start van de Amstel Curaçao Race nog een uur uitgesteld. De organisatie wilde geen enkel risico nemen en heeft daardoor de start drie uur verlaat. De race gaat nu om 14.00 uur van start.

11 reacties op “Amstel Curaçao Race weer uitgesteld”

 1. @Hans,

  Heb jij uberhaubt met je eigen naam gereageerd? Of moeten we raden welke van de 20 nicknames die jij gebruikt hebt echt van jouw is, of blijf je ook lekker anoniem en vervolgens anderen erop aan te spreken?

  Zielig figuur dat je bent!

 2. Ik heb niks met wielrennen, ieder zijn eigen ding, toch. Maar wat ik niet snap is waarom een evenement als dit in het regenseizoen wordt gehouden. Tja, als afsluiting van… Maar dan nog, grote kans dat het in ‘t water valt. Straks ook weer die regatta race, was er vorig jaar geen wind?

 3. En dan is mijn vraag naar u, als het hier 100% “nep en namaak”, is zoals u het zegt, WAT DOE JE DAN NOG HIER ?

 4. @Hans van Westenbroek,
  “connecties of misschien zelfs werk bij Polar”???????
  Ga lekker ff op een klip je frustraties tegen de zee schreeuwen. Niemand zit op jouw “intelligente” analyse te wachten!

 5. Geachte Draak vam Groeningen, jammer dat u niet het lef heeft om met uw eigen naam te reageren, zoals het u ook aan lef ontbreekt om eens kritisch naar uw omgeving te kijken.
  Positief zijn is makkelijk, Draak, het vereist enige moed om kritiek te hebben en natuurlijk ook enige intelligentie.
  Als het u niet aan (een van) beiden zou ontbreken dan zou u niet gaan kijken naar de schertsvertoning van een Amstel Curacao Race waarin niet of nauwelijks nuchtere renners een rondje om het eiland rijden waarbij ze nog ingehaald worden door bejaarden achter rollators. En waarbij ik het vermoeden heb dat de nacht ervoor aan de bar de uitslag al geregeld is.
  Maar waarschijnlijk woont u al te lang op het eiland om te zien dat alles hier nep en namaak is, van de regering tot aan het wielrennen.
  Ik raad u aan om af en toe eens van het eiland weg te gaan, om uw tunnelvisie te verhelpen.

 6. Meneer van Westenbroek, je bent een depressieve Computer nerd waarvoor het leven en niks rondom u heen nog waarde of dergelijks kent, u probeert het leven voor iedereen te verzuren met dit soort achterlijke reactie’s.
  Als u niks positiefs kan zeggen over iets of iemand op dit eiland dan moet u of uw mond houden, of lekker snel opdonderen.
  Ik ben het hartsikke zat om onder elk nieuws stuk van dit fantastische site, een ACHTERLIJKE commentaar van u te lezen.
  IK zou zeggen, get a job a wife or a life !

 7. Stephan, mijn punt is dat een race moet gaan om winnen, anders kunnen we toch net zo goed met de renners op het strand gaan zitten. Deze renners zijn hier voor vakantie, komen diep in de nacht uit het uitgaansleven van Salina of Campo Alegre gerold en doen daarna hun uiterste best, terwijl sommigen dronken op de fiets zitten, om nog een parodie op een wedstrijd te rijden.
  Mag ik het goedgelovige volk daarop wijzen of ben ik het enige jongetje dat de nieuwe kleren van de keizer niet ziet?

 8. @de heer westenbroek:

  Uw reactie slaat nergens op! Deze race is bedoelt als leuke afsluiting van het wielerseizoen. En voor de locale renners een leuk evenement om eens met de grote jongens een rondje te fietsen! Dit is een schitterend initiatief en goed voor het eiland. Gelukkig zijn ze van start gegaan en word het een onwijs leuke dag ondanks de regen. Maar als je het niet leuk vind dan ga je toch iets anders leuks doen. In plaats van de boel af lopen kraken! Er zijn genoeg liefhebbers die dit onwijs leuk vinden en gekoppeld aan een leuke vakantie op ons dushi korsou is toch helemaal geweldig! Jammer dat er mensen zijn die dit niet inzien! Ps als je berichten post let dan even op je spelling want dit is net zo belachelijk als je reactie.

 9. Je hoeft het niet te corrigeren Hans, niemand is geinteresseerd.

 10. Ik bedoelde gras, niet ras.

  Overigens wordt de avond van tevoren waarschijnlijk al geregeld via de race gaat winnen. En dan heb je vliegtuigen vol wielerfans die 10 uur in de licht hangen om een dergelijke fake race te aanschouwen.

 11. Whatever, kijken naar groeiend ras is boeiender dan kijken naar deze fake race.