• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçao Rugby Federation (CRF) organiseert zaterdag in samenwerking met Polar voor de vierde keer een Beach Rugby toernooi bij het Veneto Holiday Beach Resort in Otrobanda. Dit toernooi op het strand biedt sporters op Curaçao de mogelijkheid om kennis te maken met rugby.

Kennismaking met de sport rugby staat vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur centraal. Er is geen ervaring vereist dus onervaren spelers nemen het tegen elkaar op tijdens de social rugby poule. De ervaren rugbyspelers zullen aanwezig zijn om de regels en technieken uit te leggen. Hier zullen onder andere drie studententeams van Wereldstage, wijkteams, marine teams en een schoolteam van CDC, in aparte poules van dames -en herenteams, tegen elkaar spelen.

Teams
De teams bestaan uit vijf spelers en maximaal vijf wisselspelers per team. In de middag van 14:00 tot 18:00 uur wordt de semi-pro poule gespeeld. Hierbij kunnen de spelers van de social rugby poule onder het genot van een Polar biertje naar de middagwedstrijden kijken. Het middagprogramma bestaat uit wedstrijden tussen de ervaren rugby spelers. Van het Caribbean All-star team komen spelers uit onder andere Curaçao, Colombia, Trinidad en Jamaica. De overige teams komen van de locale clubs Wara Wara en CSRC en een team van de rugbybond.

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten voor het toernooi zijn 100 gulden per team, waarbij alle teams gratis unieke speelshirts van de CRF krijgen. Toegang tot het hotel is deze dag gratis voor spelers en toeschouwers dus er kan ook lekker gezwommen en gegeten worden in Vento Holiday Beach. Voor meer informatie over rugby of deelname aan het Beach Rugby toernooi met een school, team, bedrijf of buurtteam kun je bellen met 5153375.

www.versgeperst.com