• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Social network Elysiants organiseert in samenwerking met Blue Bay Curaçao  zaterdag het tweede ‘Spighthoff Night Golf Tournament & Party’ op de golfclub van Blue Bay. Naast een bijzondere golfbeleving wordt er deze dag ook geld ingezameld voor Carribean Kids News.

Vanaf twee tribunes kunnen toeschouwers het hoofdtoernooi volgens onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens het golftoernooi zijn er ook diverse activeiten voor de toeschouwers zoals een ‘Putting Challenge’ en ‘Hit the target challenge’ en zijn er mooie prijzen te winnen.

Progamma
Het toernooi start om 17.00 en in totaal zullen er elf teams van zes spelers per team ‘glow in the dark’ golfballen vijf holes spelen. Toeschouwers zijn vanaf 18.00 uur welkom en de organisatie verwacht rond 22.00 de spelers en toeschouwers te verwelkomen voor de veiling en prijsuitreiking.

Deelname
Deelname aan het golftoernooi kost 150 gulden. Toegang tot het bijbehorende evenement kost 25 gulden voor leden van Elysiants en leden van Blue Bay Curaçao. Niet leden betalen een all-in prijs van 40 gulden. Registeren voor het ‘Spigthoff Night Golf Tournament & Party’ kan hier of via vincent@elysiants.com.

1 reactie op “Een balletje slaan in stijl”

 1. De Elysiants, de grootste vergaarbak van Floris Jannen en Jan Japen op het eiland, komen weer eens achter hun Black Berries en I Pads vandaan om ons te trakteren op een onvervalst stukje Wassenaar in de Karaiben.

  De Moet en kaviaar zal weer niet aan te slepen zijn, al zal het enige moeite kosten om deze te verwerken met reeds een hete aardappel achter in de keel. Uiteraard gesponsord door advocatenkantoren op hun beurt gefinancierd door uurtarieven waarvoor ze eigenlijk zelf aangeklaagd zouden moeten worden.

  Als we geluk hebben maken we de baby shower van de nieuwe Gucci tas van een Elysiants hockey tutje mee. Dat is als we een parkeerplaats kunnen vinden, want de Hummers van Ger Jan en Lodewijk Michiel nemen elk de plaats in van 4 van onze Toyota Yarissen.

  Graag zou ik mee doen aan genoemde Hit the target challenge, maar alleen als die target het zorvuldig gecoiffeerde kapsel van zo’n Elysiants dandy is. Ik kan u verzekeren dat ik dan een (ass)hole in one sla.

  Tenslotte raad ik u aan om zich na afloop van dit evenement niet in het verkeer te begeven, want dit soort lieden geneert zich er vaak niet voor om met een flink stuk in de van Bommel hakken de weg op te gaan. En als het dan botst, zo herinner ik me van een bekend advocaat enige jaren geleden, kan nog altijd de schuld aan vermeend medicijnverbruik worden gegeven.