• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Gisteravond was het eindelijk zo ver. De niet geldig verklaarde kampioenswedstrijd van 26 juni werd overgespeeld. Om 20.30 uur werd er afgetrapt in het SDK-stadion voor de wedstrijd tussen Hubentut Fortuna en Centro Social Deportivo Barber.


Door Stichting Curacaosport

Vanaf het moment dat Fortuna aftrapte waren ze direct de betere ploeg. Door een zenuwachtige start van Barber was Fortuna meteen al de beter voetballende ploeg. De spits van Fortuna nam zijn team op sleeptouw, hij was altijd aanspeelbaar en zorgde daarna dat de bal goed terechtkwam. Na 17 minuten was het al raak voor Fortuna. De rechtsbuiten was bij een voorzet naar binnen gekomen en kon de bal zo in de verre hoek koppen.

Kansen
In de eerste helft bleef het niveau zeer laag, aan beide kanten waren er veel fouten. Hierdoor was het voor de neutrale toeschouwer een leuke eerste helft, de kansen bleven over en weer vliegen. De kansen werden alleen keer op keer om zeep geholpen

Overwinning
De tweede helft begon Barber een stuk sterker. De wedstrijd bleef open met soms leuke acties en kansen. Net als in de 1e helft kon geen van beide teams goed gebruik maken van de grote kansen. Hierdoor eindigde de wedstrijd om het kampioenschap in een 1-0 overwinning voor Fortuna.

 

1 reactie op “Hubentut Fortuna – Centro Social Deportivo Barber”

  1. Heh, was Centro Barber de wedstrijd niet met een 3-0 voorsprong begonnen? Ik kom dat nergens in dit stuk tegen.

    Is Fortuna nu kampioen of is Barber kampioen wegens die 3-0 voorsprong?? Wat een slap “verslag” is dit. Ik heb nog zoveel vragen wanneer ik dit lees.