• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Studenten van The College of the Dutch Caribbean(CDC) organiserem onder leiding van hun sportdocent Erik Verbeek tijdens de tussenvakantie een voetbalkamp . Het kamp is speciaal voor jongens als meisjes in de leeftijd van zes tot en met zeventien jaar.

De doelstelling van het voetbalkamp is om op een speelse manier allerlei voetbal (basis)technieken onder de knie te krijgen. Dit zal gepaard gaan met veel oefenen en coaching tijdens diverse partijvormen.

Gediplomeerde trainers
De trainersstaf bestaat onder anderen uit gediplomeerde trainers die ruime ervaring hebben met het trainen van jeugdige voetballers. Bijna alle trainers spelen zelf nog steeds op het hoogste niveau op Curaçao. Zo zijn Stallone Isenia en Glenciene Gregoria vaste krachten van Sithoc en de voetbalselectie van Curaçao. Daarnaast spelen Richard Haswell en Rendelon Martina bij SUBT en Inter Willemstad.

Deelname
Sportdocent Verbeek is in het bezit van het op één na hoogste trainersdiploma van Nederland (trainer/coach 1) en heeft na het behalen van het CIOS in 1987, ruim twintig jaar ervaring met het trainen van (jeugd-) voetballers tot op het hoogste niveau. Voor het voetbalkamp 2011, dat van 4 tot 7 oktober is georganiseerd in SDK, kan men zich opgeven via email: voetbalkamp2011@hotmail.com of tel: 594-9070. Deelname voor alle vier dagen kost 100 gulden en voor een enkele dag kost 30 gulden.

3 reacties op “Voetbalkamp 2011”

 1. Shonan ban serio ku e kosnan aki, selekshon ta algu serio. un siman den un voetbal kamp bo no por logra nada mas ku duna smaak na e hoben nan pa sigui ku futbal.

  Ami ta sigui futbal for di Mundial 82 i despues di e sei mi a siguie la liga i el calcio al pie dela letra.
  mi a wak selekshon di venezuela hunga ku hendenan naturalisa (hopi pleita mentu na kana 15.90 di Venesuela manera nos tin awor.
  Shonan sen ta tur e kos (sponsernan aki no kier sponser nada pa hoben goviernu so no por hasi e kos aki.

  Awor aki nos futbol ta den e temporada di lanta for di sonjo,kuminsa biba ku e deporte.
  Te ahinda tin hende ku no ta mira kon atras nos ta pa motibu di sen i no di Talento.
  Nos no sa mes kon tin ku apoya nos team,

  danki

 2. Kijk, dat is de aanpak: beginnen met opleiden bij de basis. Over een paar jaar winnen we van Haiti, Trinidad en Suriname! Allemaal joinen graag.

 3. Kan het nationale elftal van Curaçao zich en bloc aanmelden ?