• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De laatste dagen van Angelo Martha bij Apeldoornse GeheelOnthouders VoetbalVereniging (AGOVV) lijken geteld. De verdediger heeft het gehad met de clubleiding en de technische staf. Bovendien trainde hij deze week apart van de selectie, meldt Omroep Gelderland.

De voetballer speelde onlangs de eerste twee duels voor het Curaçaos voetbalelftal. Martha vertegenwoordigde, samen met het elftal, Curaçao bij internationale wedstrijden, waaronder de (kwalificatie)wedstrijden voor het WK.

Onbereikbaar
Martha beweert al een tijd dat hij naar Indonesië kan, maar tot een serieuze aanbieding kwam het nog niet. AGOVV-voorzitter Ad van der Molen zou gisteren in gesprek gaan met de 28-jarige Amsterdammer, maar diens zaakwaarnemer zegde het af. Martha, die zelf geen commentaar geeft, was onbereikbaar volgens de agent.

Het kan niet zo
“Zoals het nu gaat, kan niet”, reageert Van der Molen. “Onze medische staf verklaart Martha fit. Zelf zegt Martha dat hij pijntjes heeft. Wij willen duidelijkheid. Daar heeft AGOVV als werkgever recht op. Als hij naar Indonesië wil, ga dan.” Martha is bezig aan zijn tweede seizoen in Apeldoornse dienst. De international van Antilliaanse afkomst heeft een contract tot de zomer van 2012.

3 reacties op “Wegen AGOVV en Martha scheiden”

  1. Zit zich waarschijnlijk “onder de boom” te schamen voor zijn wanprestatie in de kwalificatiewedstrijden. Laat deze wereldster heeeel snel naar Indonesie vertrekken!!!

  2. Zag hem van de week op het veld tegen Haïti en kan me voorstellen waarom AGOVV hem wil laten gaan. Hoort ook niet thuis in het Curaçaos elftal.

  3. Oh dit is zo’n sterspeler nu nog in dienst van AGOVV, nooit van gehoord, wat op zich niets betekend hoor.