• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Nationale voetbalselectie is woensdag vertrokken naar Antigua. Het team, onder leiding van bondscoach Manuel Bilches, zal het vandaag opnemen tegen Antigua voor de WK-kwalificatiestrijd voor een deelname aan het WK 2014 in Brazilië. 

“Wij zijn ervan overtuigd dat onze selectie goed voorbereid is. Gisteren hebben wij een training in Antigua afgewerkt om te wennen aan het veld en daarna hebben de spelers rust genomen zodat we vandaag met God’s wil fit zijn voor de confrontatie met Antigua”, vertelt trainer Etienne Sillie. “Alle Curaçaose voetballers die in het buitenland spelen, die we nodig hebben om onze selectie te versterken, zijn erbij om te helpen de deur uit te lopen met drie punten op zak.”

Voorbereidingen
De selectie komt zaterdag 3 september terug naar Curaçao om zondag meteen door te gaan met trainingen en voorbereidingen voor de volgende WK kwalificatiewedstrijd. Op dinsdag 6 september is Haïti de tegenstander. Deze wedstrijd wordt in SDK gespeeld en begint om 20.00 uur. “Wij strijden voor het WK 2014 en onze spelers gaan onze vlag met karakter verdedigen”, aldus het bestuur van bestuur van de FFK.

Kaarten
Kaarten voor de wedstrijd zijn te koop voor 25 gulden en voor de VIP sectie 125 gulden. Uit veiligheidsoverweging is het niet toegestaan om kaarten te verkopen bij de ingang van SDK op de dag van de wedstrijd. Het volk van Curaçao wordt massaal opgeroepen om de selectie aan te komen moedingen.

9 reacties op “Nationale selectie tegen Antigua”

 1. Ja, 5-2 verloren, triest triest. Slechte voorbereiding.

 2. Als trainer in Nederland van doelman Farrell, ben ik heel nieuwgierig naar de uitslag van de wedstrijd Antigua vs Curacao ! Kan iemand dat melden?
  Alvast bedankt. Sem Wokke, trainer ZAP Breezand in Holland

 3. Jammer 5-2 verloren.. en dan te bedenken dat Haiti een veel sterker team is dan Antigua.

 4. 5-2 verloren…. pfffff
  Alle Nederlandse spelers aub terugsturen.. voegen blijkbaar niet genoeg toe.

  Kwalificeren lukt toch niet meer en de bakken met geld kunnen beter in de jeugd en de infrastructuur geinvesteerd worden.

 5. Weet iemand wat er aan de hand is?
  De FIFA-website toont geen voortgang… wedstrijd gestaakt?
  Het zou toch al begonnen zijn?

 6. ok bedankt voor de suggestie

 7. Ik heb hier een link naar een TV zender uit Antigua. Misschien wordt het via deze zender uitgezonden http://www.caribarena.com/antigua/entertainment/abs-tv.html

 8. weet iemand waar de wedstrijd tegen Antigua te bekijken is?

 9. Wij spelen als nummer 1 van de wereld vanavond tegen voetbaldwerg San Marino maar we zullen zeker ook aan jullie denken!!! Heel veel succes en zet hem op namens het Oranje Legioen! Curacao hoort natuurlijk bij Nederland en Curacao hoord dan ook te winnen net als Nederland!