• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Knock-outs, diskwalificaties en lastige jurybeslissingen maakten eergisteren een einde aan elk gevecht. Toen de rook was opgetrokken bleken de vechters van Baas Sports Curaçao de ring van de Curaçao Rumble te hebben gedomineerd. In de International School wonnen zij de helft van de partijen. 

Het boksgala, georganiseerd door Edwin Baas van Baas Sports, werd geopend met een damesgevecht. In twee ronden van drie minuten was Ziani Fluoania veel te sterk voor Nelly Hariquez van het Curaçaose Thai Flying Dragon. Daarna was het tijd voor de rest van het programma, dat bestond uit acht bokspartijen en vijf wedstrijden Mixed Martial Arts (MMA).

Diskwalificaties
Bij de MMA-wedstrijden waren twee diskwalificaties te melden. Daniel Yung won zijn partij tegen Raeyhon Peterson, nadat hij door zijn tegenstander onreglementair op het hoofd was gestoten. De ongelukkige Cesar Gonzalez werd ook gediskwalificeerd, nadat hij zijn tegenstander twee keer tegen het hoofd stootte. Gonzalez bood direct na de partij zijn excuses aan, terwijl winnaar Mohamed Hussein verklaarde ‘op zo’n manier geen gevecht te willen winnen.’

Zwaargewichten
De hoofdpartij van de avond ging tussen zwaargewichten Raymon Erberveld en Judrison van Sichem. In een technisch goede partij van drie keer vijf minuten trok Erberveld aan het langste eind. De Nederlander was zijn tegenstander duidelijk conditioneel de baas, wat zich ook vertaalde in de gescoorde punten. Het was een mooie afsluiting van een goed georganiseerd sportevenement, dat naast de gevechten werd opgeluisterd met opzwepende beats, muzikale optredens en prachtige ring girls.

Bekijk voor een compilatie van de gevechten tijdens de Rumble de volgende video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fm3eyJHP05w[/youtube]

2 reacties op “Vechters Baas Sports domineren Rumble”

  1. Raymon Erberveld ben trots op je supper gebokst dit geld ook voor je tegenstander toppie boys.
    Zal leuk zijn om van Sichem een keer naar Nederland te halen om te boksen en een leuke tijd te hebben die jij nu ook daar heb gehad. Groeten uit Nederland.

  2. Correctie: Gonzales schopte niet maar stootte Hussein 2 x op het hoofd.