• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft zijn felicitaties gestuurd naar president Dilma Vana Rousseff van Brazilië. Hij feliciteerde haar met de overwinning van het Braziliaanse voetbalteam onder 20 jaar, dat zaterdag in Bogota het wereldkampioenschap voetbal won. Portugal werd met 3-2 verslagen.

“Namens het volk en de regering van Curaçao feliciteer ik u hartelijk met de welverdiende overwinning van het Braziliaanse jeugdvoetbalteam in Colombia dit weekend”, zo begon Schotte zijn brief.

Trots
“Uw team is een voorbeeldig rolmodel voor de jongeren in uw land en voor alle jonge mensen van de Latijns-Amerikaanse en Caribische regionen. We zijn trots op u en vieren de overwinning met u mee. Moge uw land en onze hele regio beloond worden met vele, vele glorieuze overwinningen bij sportieve inspanningen.”

Hattrick
Brazilië won zaterdag in extra tijd de finale van het kampioenschap. Oscar was met een hattrick en de winnende treffer in de 111e minuut de gevierde man. Mexico veroverde de derde plek ten koste van Frankrijk.

 

4 reacties op “Felicitaties voor Braziliaans voetbalteam”

 1. Ik neem die Schotte steeds minder serieus hoe langer hij op die positie zit……

 2. Maar die zijn nooit wereld kampioen geworden …..nederland …

 3. Bij zijn meerdere, zover mij bekend allemaal negatieve, kwalificaties komt er nu weer eentje bij: SLIJMBAL.
  En nu druk ik me nog zeer positief uit.

 4. Gaan we Brazilie nu ook al feliciteren op jeugdtoernooien??

  Ga ook maar Nederland dan feliciteren want zij staan nummer 1 op de FIFA rankings lijst!