• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose voetbalselectie heeft dit weekend beide oefenwedstrijden tegen de Dominicaanse Republiek verloren. In San Cristobal werd het twee keer 1-0 voor het gastland. De oefenwedstrijden maakten deel uit van de voorbereiding op de WK-kwalificatiereeks, die op 2 september begint.

In de eerste wedstrijd, die zaterdag plaatsvond, wist Curaçao lange tijd de nul te houden. In de 70e minuut moest de selectie van bondscoach Manuel Bilches echter capituleren bij een doelpunt van Johan Cruz. De tweede wedstrijd kende dezelfde eindstand, door een doelpunt van Fernando Casanova in de 29e minuut.

Versterkingen
Afgelopen weekend werden nog enkele versterkingen voor de selectie bekendgemaakt. Het Spakenburg-duo Raily Ignacio en Timothy Cathalina melden zich op 29 augustus op het eiland en zullen beschikbaar zijn voor de duels tegen Antigua & Barbuda (2 september) en Haïti (6 september). Daarna moeten zij weer beschikbaar zijn voor hun club in Nederland.

Angelo Cijntje
SC Veendam-aanvoerder Angelo Cijntje komt de selectie ook versterken, zo meldt RTV Noord. De opkomende rechtsback is opgeroepen voor de eerste twee kwalificatiewedstrijden. Zijn ploeg speelt dan geen competitieduels in de Jupiler League. Ook Angelo Martha (AGOVV) en Cuco Martina (RKC) spelen de eerste twee duels.

Foto: Soccerway

5 reacties op “Selectie verliest oefenwedstrijden”

 1. Jaja En we hadden niet eens onze beste spelers jajaja Dominicana

 2. Ik heb vandaag gelezen dat Angelo ZImmerman en Anton Jongsma beiden ,ex prof’s en nu, spelers van WKE ook zijn geselecteerd voor de komende kwalificatie wedstrijden. Deze twee waren er vier jaar geleden ook bij.

 3. Jawel, nadat Gillian Justiana (Helmond Sport) en Revi Rosalia (FC LIenden) er bij zijn gekomen, hebben we toch nog een verrassing gekregen.

  Mihayrick Hieronimus, lange, sterke linksvoetige verdediger van achtienjaar van de vierdeklasser voetbalclub TVC Breda is geselecteerd door de FFK voor de WK Kwalificatie wedstrijden.

  Ik moet zeggen dit is toch een goeie zet. Laten we eerlijk zijn; Geef Cesar wat is van Cesar ! Het is goed dat de FFK hem snel heeft geselecteerd, voordat ie bij een topclub komt en bij Oranje wil spelen.

  Het voetbalverhaal van Mihayrick Hieronimus staat op het web en komt van Mica de Montigny van voetbalinbreda.nl

 4. HOE LAAT ZIJN DE WEDSTRIJDEN EN WORDEN ZE UITGEZONDEN OP TELECURACAO ?

 5. Dit is triest!!! Je kan niet eens winnen of gelijk spelen tegen Baseball land Santo Domingo. Met lokale spelers wordt deze kwalificatie een ramp.