• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Op de squashbanen van de Curaçao Golf & Squash Club werd donderdagavond en zaterdagmiddag het Squash for your heart toernooi gehouden. Bij dit open squash toernooi werd door 30 deelnemers gestreden in vier categorieën: de mannen A, B en C-niveaus en een damestoernooi.

“Het was een prachtig toernooi, zonder noemenswaardige blessures, met hoog niveau in alle poules en bovenal met een uitstekende sfeer. Dit werd nog maar eens bevestigd bij de gezellig afsluitende barbecue verzorgd in het clubhuis van de Curaçao Golf & Squash Club, waar het overgrote deel van de spelers aanwezig was”, aldus de organisatie.

Finales
Paul Durward hield zich in de mannen A categorie vast aan zijn ongeslagen toernooistatus. Hij won daarmee de finale van Omar van Loon. Slechts de wereldkampioene squash Nicol David wist eerder dit jaar in een officiële wedstrijd van de kampioen te winnen. In de mannen B categorie behaalde Robbert van Steenwijk het kampioenschap door te winnen van de ‘young guns’ van de club, Jay Hanssen.

Winst
De winst op C niveau werd overtuigend behaald door Camillo Bakhuis met als runner up Fons Heijdens. Bij het damestoernooi eindigde Ramira Olbina op de eerste plaats na winst in de finale op Danna Soria. Naast prijzen voor de nummers 1 en 2 van alle categorieën werden de sportiviteitsprijs en prijs voor meest attractieve speler uitgereikt aan respectievelijk Anthony da Costa Gomez en Fons Heijdens.

www.versgeperst.com