• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Er komt een groot sportfeest in de tuin van het Curaçaosch Museum. De Curaçaosche Atletiek Bond (CAB) en de Curaçao Karate Bond (Cukarbo) hebben de Feria Deportivo samen georganiseerd. Tijdens de sportkermis kunnen jong en oud genieten van sport, entertainment en eten.

De sportkermis, die plaatsvindt op 28 augustus, bestaat uit een aaneenschakeling van activiteiten. Voor de kinderen is er een springkussen en een ritje op een pony gereserveerd. Daarnaast is er een dominotoernooi en natuurlijk activiteiten in de karate- en atletieksport. Bezoekers kunnen genieten van verschillende wereldgerechten, terwijl  Grupo Kompèr, Konchemba, Grupo Trinchera en tal van dansgroepen voor de entertainment zorgen.

Fondsen
De samenwerking tussen Junior Millerson (Karatebond), Willem Cordilia (Atletiekbond) en Boeis Mambi heeft als doel om fondsen te werven. Die zullen besteed worden aan de leden van de lokale atletiek- en karatebond. Met het geld kunnen activiteiten worden georganiseerd en deelname aan regionale en internationale wedstrijden worden betaald.

Kaartjes
Kaartjes voor de sportkermis kosten vijf gulden. Kinderen en 60-plussers betalen slechts de helft. Voor meer informatie over het evenement of om een stand te huren kan contact opgenomen worden met:  Junior Millerson (5105377), Willem Cordelia (5233332) of Boeis Mambi (6611234).

www.versgeperst.com