• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Voor Baas Sports Curaçao start er weer een nieuw jaar vol trainingen, wedstrijden en evenementen. Dit jaar wordt het nieuwe seizoen ingeluid door een gasttraining van Angelo Rosalia en Kevin Heyer. De twee topvechters zullen woensdag de eerste training van de jeugdleden verzorgen.

Rosalia en Heyer zijn geen onbekenden in de vechtwereld. Rosalia is een taekwondoka die als lid van de selectie van de Nederlandse Antillen Caribisch kampioen werd. Hij is bekend om het organiseren van de vechtsportevenementen Next Generation Warriors en Fighters of the Caribbean.

Taekrosa
In 2003 begon hij de stichting Taekrosa, die aan jongeren in de aandachtswijken van Utrecht lessen Taekwondo geeft met als doel om het sociale aspect onder de aandacht te brengen. Rosalia won hiermee de tweede prijs voor de beste Utrechtse vrijwilligersorganisatie.

Kampioen
Rosalia wordt woensdag geassisteerd door de 15-jarige Kevin Heyer. Hij is Nederlands kampioen Muay Thai kickboxing bij de jeugd en verblijft al enkele weken op Curaçao. Tijdens deze periode trainde Heyer bij Baas Sports met de wedstrijdboksers, die zich voorbereiden op de Curaçao Rumble van 27 augustus.

Trainingen
De trainingen van Baas Sports vinden op maandag-, woensdag- en donderdagavond plaats in de sportzaal van de SGR groep (Stichting Gehandicapten- en Revalidatie zorg) aan de Prinsenlaan 5 te Emmastad (achter International School Curacao).

www.versgeperst.com