• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Hensley Paulina, Sarah Griffih en Quinten Anthony gaan uitmaken wie de titel ‘sporter van de maand juli’ mag dragen. De Komishon Deportistanan di Luna koos de drie sporters naar aanleiding van hun goede prestaties vorige maand. De winnaar wordt zaterdag bekendgemaakt.

Sprintkanon Hensley Paulina is genomineerd vanwege zijn goede prestaties op het Nederlands Kampioenschap begin deze maand. Hij werd in de juniorencategorie eerste op zowel de 100 als 200 meter.

Zilveren medaille
Sarah Griffih won deze maand een zilveren medaille tijdens de Southern Caribbean Championships Bodyfitness in Venezuela. De bodybuildster won haar prijs in de categorie boven 63 kilogram.

Volleybalteam
Quinten Anthony is de afgevaardigde van het volleybalteam onder 19 jaar, dat goud won op het Caribisch kampioenschap in Jamaica. Anthony ontving zijn nominatie omdat hij tot de beste ‘receiver’ van het toernooi werd gekozen.

Uitreiking
De Komishon Deportistanan di Luna benoemt elke maand een Curaçaose sporter tot ‘sporter van de maand’. De winnaar van deze maand wordt zaterdag bekendgemaakt, in American Café & Sport Bar op de Mortiersweg. De uitreiking duurt van 18:00 tot 19:00 uur.

2 reacties op “Beste sporters van juli genomineerd”

  1. Bertine heeft gelijk ja. Waarom is Rafael niet genomineerd? Zijn prestatie van juli is niet te vergelijken met wat de rest hierboven heeft behaald. Hij is WERERLDKAMPIOEN!!!

    Duhhh.

  2. What about Raphael de Windt? Wereldkampioen Prokids Freestyle windsurfen onder 17 jaar!