• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - HonkbalCURAÇAO – Honkbalfans kunnen deze week hun hart ophalen. De Federashon di Beisbol di Korsou (FEBEKO) heeft verschillende acties voor de stadionbezoekers bedacht, zoals prijsverlagingen en ladiesnights. Kinderen hebben deze week gratis toegang tot de wedstrijden.

Kinderen tot vijftien jaar kunnen hun laatste vakantieweek sportief doorbrengen in het stadion. Zij hoeven tot en met zaterdag niets te betalen om hun lokale helden in het Johnny Vrutaal Stadion of Tio Daou Ballpark aan te moedigen.

Ladiesnights
Ook de vrouwelijke honkbalfan heeft voordeel van de acties. De Febeko heeft vanavond en zaterdag een speciale ladiesnight georganiseerd en geeft vrouwen gratis toegang tot de wedstrijden. Voor vanavond is dat de wedstrijd Sta. Maria Piates Chippie vs Sta. Rosa Indians in het Tio Daou Ballpark. Zaterdag is er de keuze tussen twee wedstrijden.

Goedkope kaartjes
Tot slot zijn de toegangsprijzen flink verlaagd. Vanaf deze week kost een kaartje drie gulden en één gulden voor 60-plussers. Deze actie geldt tot het einde van de reguliere competitie op 13 augustus.

Ontknoping
De actieweek komt op het juiste moment. De AA-klasse van de nationale honkbalcompetitie nadert zijn ontknoping en is ongemeen spannend. De vijf teams Sta. Maria Pirates, Wildcats, Royal Scorpions, Sta. Rosa Indians en Groot Kwartrier Stars strijden om vier plaatsen voor de play-offs.

Speelschema

Woensdag 03-08-11 20:00 TDB 45 Sta Maria Pirates Chippie vs
Sta Rosa Indians Ennia
Donderdag 04-08-11 20:00 SJV 50 Groot Kwartier Stars Mangusa vs
Wildcats Fatum/ CAP
Donderdag 04-08-11 20:00 TDB 51 Sta Rosa Indians Ennia vs
Curacao Yankees SMS 2 Win
Zaterdag 06-08-11 20:00 SJV 52 Royal Scorpions Banco Di Caribe vs
Sta Maria Pirates Chippie
Zaterdag 06-08-11 20:00 TDB 53 Groot Kwartier Stars Mangusa vs
Sta Rosa Indians Ennia

www.versgeperst.com