• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ons voetbalteam moet zich in groep F van de Centraal-Amerikaanse en Caribische zone zien te kwalificeren voor het WK 2014 in Brazilië. De tegenstanders in die groep zijn Antigua & Barbuda, Virgin Islands en oude bekende Haïti, die ons tijdens de vorige kwalificatie in de tweede ronde nog uitschakelde.

8 reacties op “Curaçao opnieuw tegen Haïti”

 1. De coach is niet iemand met een enorme record.. coach van Belize en coach geweest in Indonesie. Groter probleem lijkt me dat hij de spelers niet kent vooral niet die in het buitenland spelen. in de jupiler league en topklasse spelen een aantal Curacao spelers die we goed kunnen gebruiken. De u-23 is niet klaar om het op te nemen tegen Haiti en Antigua (dat afgelopen digicel cup een sterke indruk maakte). Het is wel jammer want dit is wel een pool die Curacao zou kunnen winnen met de spelers van het buitenland. Geen grootmachten zoals Panama, El Salvador, Trinidad of Canada.

 2. @SDK-bewoner@ Gelijk heb je. Er wordt gezegd dat geld het probleem is. Maar hoe is het mogelijk dat een arm land als Haiti, constant bezig is met trainen en interlands
  (Harvard UV 1- 4 Haiti, Haiti – T&T enz enz)??? We moeten 6 wedstrijden spelen. We hebben niet eens 1 maand om te trainen. Geen oefen wedstrijden gespeeld. Ik hoop dat dit geen afslachting wordt.

 3. Gezien de tekst in de Amigoe van vandaag zullen er niet veel spelers uit het buitenland toegevoegd worden aan de selectie. In de Amigoe staat namelijk dat de huidige u-23 de basis zal vormen. Heel jammer!

  Aan spelersmateriaal in het buitenland hebben wij niet minder dan landen als Jamaica, Haiti, Trinidad en Noord Korea en dat zijn landen die het WK wel gehaald hebben.

  Ook de coach die aangesteld is geeft mij geen vertrouwen in een ambitieus plan van de bond. Dit wordt helaas geldverspilling met een kansloos (lokaal) team. Blijf dan thuis!

 4. Hebben wij geen forum zodat we kunnen discuseieren betreffende Curaçaose sport(voetbal).

 5. @R.Rumay@ Ik weet dat Elias een van de sponsors was. Deze jongens hebben we hoop nodig om wat te kunnen presteren. Sorry, maar met de spelers die op Curaçao voetballen, kom je nergens. Ik kan me nog herinneren dat voor de DIGICEL Cup 2008 een aantal van deze jongen die hadden mee gedaan met de wedstrijden tegen Aruba gelijk en een overwinning tegen Grenada. N. Antillen is als eerste geëindigd en Grenada als tweede.
  Grenada ging in een andere groep spelen als beste nummer twee, en zonder veel moeite kwalificeren tot de Gold Cup. N.A als beste nummer een, moest naar Cuba om tegen Cuba, Surinam en Barbados te spelen, Maar!! alleen met lokale spelers. Oooo, dat was een raap. tegen Cuba 0-7 , Barbados 0-3 en Suriname 1-2.
  Ik hoop dat we een sterke elftal kunnen maken met sommige van de jongen uit buiten land. Anders kunnen we beter thuis blijven en met NINICHIS (knikkers) spelen.

 6. We hebben zowiezo deze jongens nodig .. goed tactisch , kan je zo van deze caribische eilanden winnen .

 7. @chaco, heeft te maken met geld. Vorige 2 wk’s werd er gesponserd door dacht ik mr Elias en MCB. Ik denk wel dat we deze jongens nodig hebben

 8. Het is Antigua & Barbuda. Doen spelers met Curaçaose afkomst uit Nederland en rest Europa mee met Curaçao tijdens deze 6 wedstrijden. De laatste 2 WK kwalificaties hadden ze wel mee gespeeld voor Nederlandse Antillen??
  Van lokale kranten en radiostations hoor je niks.