• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Leroy Fer beleeft moeilijk tijden bij zijn Nederlandse club Feyenoord. De gewenste transfer naar Twente lijkt niet door te gaan, hij ontving een doodsbedreiging van een ‘supporter’ en een trainerswissel maakt de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog hectischer.

De 21-jarige middenvelder van Antilliaanse afkomst ontving deze week zijn eigen rouwadvertentie door de brievenbus. Het was niet de eerste keer dat hij werd lastiggevallen door Feyenoord ‘fans’, die boos zijn dat de speler zijn in 2012 aflopende contract niet wil verlengen.

Supporters
“Feyenoord heeft een grote achterban en het zijn geweldige supporters”, vertelt Fer tegen het Nederlandse RTV Rijnmond. “Er zijn alleen mensen die dit doen en dat is jammer. Maar ik laat het naast me liggen.” De speler liet verder weten aangifte te gaan doen tegen de bedreiging.

Sportieve keuze
De bedreigingen hebben geen invloed op zijn wens om te vertrekken naar een andere club. “Het is puur een sportieve keuze, omdat ik mij door wil ontwikkelen. Mijn gevoel voor de club Feyenoord verandert hierdoor niets. Ik blijf van de club houden, ik speel er al twaalf jaar.”

Trainer
Alsof alle perikelen de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog niet hectisch genoeg maken, moet Fer ook nog kennismaken met een nieuwe trainer. Vanmorgen werd bekend dat Ronald Koeman de opgestapte Mario Been vervangt als hoofdcoach van Feyenoord. Been werd eerder door de spelersgroep aan de kant geschoven.

3 reacties op “Roerige tijden voor Fer”

 1. Jongens gun die jongen ook betere toekomst net als Dirk en andere spelers. Wat zitten jullie allemaal moeilijk te doen bij Feyenoord. Feyenoord heeft Fer niks meer te bieden. Feyenoord is al te diep door de stront heen gezakt. Jullie gaan mij niet zeggen dat de andere Nederlandse ex Feyenoordspelers in het verleden niet egoistisch waren om voor hun zelf en hun eigen weg te hebben gekozen toch. Kom nou jongens. Wees nou een beetje redelijk. Ik zou ook niet in zo’n club willen speler waar spelers als lafaards een trainer als Mario Been eruit hebben geknikerd. Teleurgesteld of niet die jongen heeft het recht voor zichzelf te kiezen. Punt. Fer doe je ding het zal toch nooit meer goed komen tussen jou en Feyenoord. Jij bent niet de eerste en ook niet de laatste. Sukses

 2. Nou volgens mij zal het hem nog dun door de broek lopen, als ik zo de woorden van Beenhakker bekijk kan deze Ferretje beter nu een transfer zoeken naar het buitenland, maar jammer genoeg zitten ze daar niet op hem te wachten.

 3. Als Feyenoord fan ben ik vreselijk teleurgesteld in Leroy Fer. Dat betekend niet dat ik hem dood wens of die dreigbief affaire goedkeur. Maar het feit is wel dat Leroy Fer iedereen met een Feyenoord hart diep heeft gekwets en verraden en dat hij dat blijkbaar niet begrijpt. Hij schuilt achter het excuus dat hij sportieve verbetering zoekt waardoor het duidelijk is dat hij alleen maar om zichzelf geeft en niet de club.

  Een echte kerel zou hebben gerealiseerd dat hij als leider moet opstaan om Feyenoord weer in ere te herstellen door zijn contract te verlengen en daarmee lekker een transfer naar het buitenland te kunnen maken in 2013 voor minstens 6 miljoen Euro in plaats van nu als 21 jarige egoistisch naar de Nederlandse concurrent te gaan, die een schamele 2 miljoen aanbiedt.

  Leroy wees een vent en teken bij, anders zal je altijd bekent blijven als de Fer-rader.