• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – Terwijl de Sekshon Pagá al enkele weken een kampioen kent, is de strijd in de Sekshon Amatùr nog volop bezig. De amateurteams Scherpenheuvel en CVC De Zebra’s spelen morgen de finale. De winnaar is niet alleen kampioen, maar kan ook nog eens promoveren naar de betaalde klasse.

De finale belooft een spannende te worden, want beide ploegen haalden evenveel punten in de Kaya 4 (zeven) en speelden tegen elkaar met 0-0 gelijk.

Machtsvertoon
Scherpenheuvel en De Zebra’s plaatsten zich met groot machtsvertoon voor de finale. De andere ploegen in de Kaya 4, Inter Willemstad 1 en U.D. Tera Kora, eindigden met respectievelijk drie en nul punten ver achter de finalisten.

Finale
De finale begint morgenavond om 20:00 uur in het SDK Stadion. De winnaar van de competitie speelt op 27 en 31 juli een duel voor promotie of degradatie tegen Undeba, dat laatste werd in de Sekshon Pagá.

2 reacties op “Amateurs strijden om promotie”

  1. De promotiewedstrijden tegen Undeba zijn verschoven naar 7 en 11 augustus. a.s.
    Op naar hetvolgend succes van deze leuke club,die nog erg jong is en inderdaad de afgelopen 3 jaar kampioenschappen heeft mogen smaken. Dit jseizoen in de FFK reeds 29 wedstrijden gespeeld en meer dan 100 doelpunten voor gescoord en een minmaal aantal tegen gekregen.Reden :Discipline en wil om te winnen en een top coach/trainer en begeleider.Een cluppie met PIT.

  2. Het is De Zebra’s gelukt om drie keer achter elkaar kampioen te worden in tevens in drie verschillende competities. Vanavond konden de spelers van Scherpenheuvel niet op tegen de sterk georganiseerde Zebra’s die allen 200 % gaven om zich na 94 minuten kampioen te mogen noemem. Het enige wat De Zebra’s weerhoudt van spelen in de FFK 1, de hoogste haalbare klasse op Curaçao, is winnaar worden van 2 Promotie/Degradatie wedstrijden tegen Undeba.