• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Elson Hooi maakte dinsdag zijn debuut in het eerste elftal van NAC, mocht vervolgens genieten van twee weken vakantie maar besloot te gaan voetballen voor zijn geboorteland Curaçao. Gisteren stapte de aanvaller op het vliegtuig om mee te doen aan kwalificatiewedstrijden voor de Spelen.

De oud-voetballer van C.V.V. Willemstad is geselecteerd voor het onder -23 team van Curaçao, dat van 18 tot en met 25 juli kwalificatiewedstrijden speelt voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Kwalificatie
Hooi had gehoopt na zijn debuut mee te mogen met het eerste elftal van NAC op trainingskamp. Hij werd echter niet uitgenodigd en besloot voor ons land te gaan voetballen. Op 19 juli speelt Curaçao tegen Dominica, op 21 juli tegen Trinidad en Tobago en op 23 juli tegen Grenada. De wedstrijden zijn onderdeel van de eerste ronde van de Caribische Zone voor plaatsing voor de Olympische Spelen.

4 reacties op “Hooi gaat liever voetballen”

 1. Omar, dit is de U23 en niet de A-sectie die bestaat uit spelers uit Nederland.
  Dus!! daarom mijn vraag. En @Nederlander@ doe niet zo arrogant, waarom zijn de meeste van jullie altijd negatief tegen over hardwerkende Antillianen????

 2. @chacho: als ik mij niet vergis bestond de team voor grote deel uit niet op curacao wonende curacaoenaars.

 3. Het debuut was dus meteen zijn afscheids wedstrijd ?

 4. Welke spelers die in het Buitenland voetballen doen mee met Curacao???????