• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Sport - Curacao ChallengeCURAÇAO – Er zijn veel medailles bij elkaar gesurft op de 25e editie van de Aruba Hi-Winds. Het Curaçaose team komt vandaag terug met een grote verzameling prijzen. In verschillende leeftijdscategorieën werd er gesurft op de onderdelen Slalom, Long distance, Freestyle en Kiteboarding.

De families van der Wolde en Etmon verzamelden samen vijf medailles. Jean-Patrick van der Wolde eindigde op het onderdeel Slalom als derde in de junior categorie. Op het onderdeel Long distance werd Perry van der Wolde tweede. Zijn broer werd bij de juniors ook tweede.

Familie
Ook de familie Etmon was succesvol op het evenement, dat van 29 juni tot en met 4 juli duurde. Ivan Etmon veroverde op de Slalom de derde plaats in de master categorie. Aron Etmon eindigde één plek hoger op de Long distance in de Big Kids categorie.

Prince of the Huts
Groot succes was er voor Felix Martina. Hij won de Freestyle competitie en werd daarmee Prince of the Huts. In dezelfde competitie eindigde Victor Wederfoort op de derde plaats.

Perfect verlopen
Deelnemer en begeleider van het Curaçaose team Ingmar Schnitzler noemde het evenement fantastisch: “Het was perfect. We hebben veel prijzen gewonnen, de sfeer was goed en de organisatie was perfect geregeld. En het wedstrijdgebied was heel goed om te windsurfen.” Schnitzler eindigde zelf op een vierde plek in de Pro/Men categorie.

www.versgeperst.com