• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

HonkbalCURAÇAO – Onze honkballers streden vandaag voor de laatste kans op een positieve afsluiting van het World Port Tournament. De mannen van Johnny Balentina waren vandaag niet sterk genoeg en verloren van Nederland met 9-0. De mogelijkheid op revanche tegen Nederland mocht niet baten. 

Na de nederlagen tegen Taiwan, Cuba en Duitsland leek Nederland een goede tegenstander om de nederlagen te vergeten. Curaçao begon vandaag om 14.00 uur lokale tijd met frisse moed aan de strijd tegen Nederland. Helaas mocht dit niet baten.

Onverslaanbaar
Curaçao kon Nederland maar heel kort bijbenen en zag Nederland er vrij snel met de overwinning vandoor gaan. Het veel sterkere Nederland gaf de Curaçaoënaar geen kans op het honkbalveld en was onverslaanbaar. Curaçao wist geen punt te behalen en met slechts 9-0 wist Nederland Curaçao te verslaan.

3 reacties op “Curaçao kansloos tegen Nederland”

  1. deze ploeg moet nog groeien. het is niet belangrijk om de toernooi te winnen, als je maar een goede indruk achterlaat. wat ik wel gezien heb is een team met disipline. het motto is hard werken. en vergeet niet dat heel veel goede spelers in nederland spelen of in de majors. stel je voor als we al die jongens bij elkaar kunnen kunnen krijgen.

  2. Nou dat vind ik nog eens erg, onze jongens hebben hun uiterste best gedaan en hun trainers hebben niets nagelaten om hun “tot dat afmaken” te bewegen maar de capaciteiten ontbreken nou eenmaal. En als er iets gewoonweg niet is kun je het niet maken.

  3. Een schande zijn deze jongens hoor. laat ze maar in Nederland blijven. Ze hadden die hollanders moeten afmaken in eigen huis..