• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – Centro Barber heeft zich als eerste team geplaatst voor de finale van de Sekshon Pagá. De ploeg won gisteravond met 3-0 van Sithoc en kan zich gaan opmaken voor de eindstrijd van zondag. Hubentut Fortuna en Jong Holland bepalen vanavond wie daarin de tegenstander wordt.

Centro Barber begon als favoriet aan de wedstrijd. Winst of een gelijkspel was genoeg voor een finaleplaats. Sithoc moest winnen en begon dan ook aanvallend aan de wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd resulteerde dat in een kans voor Mirco Colina jr., die zijn schot op de paal uiteen zag spatten.

Herstel
Barber was gewaarschuwd en herstelde zich snel. Vijf minuten na de kans van Colina ontsnapte Barber-spits Charles Martina en verschalkte keeper Pisas: 1-0. Sithoc probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar Barber kon leunen op hun sterke verdediging. De wedstrijd werd beslist door een afstandschot van Oscar Molina, die de score daarmee verdubbelde. Edgar Cassiani maakte vlak voor tijd de 3-0, waarmee Barber zich kan opmaken voor de finale.

Finale
Titelhouder Hubentut Fortuna en Jong Holland strijden vanavond om het tweede ticket voor de finale. Jong Holland staat één punt achter op de concurrent en zal dus moeten winnen. De finale wordt zondag om 18:00 gespeeld in het SDK Stadion.

2 reacties op “Centro Barber naar de finale”

  1. sentro barber ta bira kampioen di korsow

  2. En nu gaan wij kampioen worden ook… volgend jaar komen die de beste voetballers van curacao ..naar barber voetballen op gras belooft is bellooft .. niet vergeten ….mensen van die gras die pariba bini banda bow met die gras ….A ..U….B…. En Die dames van pabouw willen softballen …..Vroeger waren wij curacao de beste in softbal … in de caribeaan… mannen vooral … bang hunga bala …no pleita………………..