• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Ons honkbalteam stapt morgen op het vliegtuig naar Nederland. Van 23 juni tot en met 3 juli zullen ze acht wedstrijden spelen op het 13e World Port Tournament in Rotterdam. De eerste wedstrijd wordt donderdag gespeeld tegen Nederland.

De 24 spelers van ons honkbalteam spelen twee keer tegen elke tegenstander. De wedstrijden tegen Nederland staan gepland voor 23 juni en 2 juli, op Dia di Bandera. Elke dag worden twee wedstrijden gespeeld, om 14:00 uur en 19:00 uur plaatselijke tijd. De nummer één en twee spelen op 3 juli om 13:30 uur de finale. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Neptunus Familiestadion.

Deelnemers
Naast Curaçao en gastland Nederland doet ook Cuba, de huidige nummer één van de International Baseball Federation (IBAF) Ranking mee. Het team won de afgelopen vier edities en is ook nu weer favoriet. Vaste deelnemer Taiwan is ook weer van de partij. Taiwan staat momenteel zesde op de IBAF Ranking. Het deelnemersveld wordt gecompleteerd door Duitsland, dat voor het eerst deelneemt aan het toernooi. Lees hier het interview dat Versgeperst.com had met Johnny Balentina.


3 reacties op “Honkbalteam vertrekt naar Rotterdam”

 1. Er was heel veel balchi klaargemaakt, maar niet door onze mannen.
  Het gemengde team van NL heeft ze totaal vermorzelt.

  De eerste pitcher hield goed stand. Hij werd vervangen door een meneer die ervoor zorgde dat door middel van een play de inning was gered. Maar daarna………… Deze man had alleen maar bolas in zijn pocket. Volgens mij heeft hij de tas met strikes op het vliegveld laten staan. De volgende vervanger gaf het helemaal kado.

  Ik heb heerlijk in het zonnetje toch genoten van de wedstrijd.
  Ik hoop van harte dat ze de jetlag achter zich laten en ervoor gaan.

 2. Ik verheug me op de wedstrijd van morgenavond
  Traha balchi di e makambanan pami.

 3. Jongens veel succes . jullie hebben heel veel supporters in nederland.. bang hunga bala nos ta steun bosnan . tur ku tin…………