• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Sporters met het zweet nog op hun voorhoofd. We trekken ze van het sportveld, van de dansvloer, van de fiets, uit de sportschool of het water. Dit keer slepen we Eelco Otter van de golfbaan.

Wat doe je hier?
“Ik ben hier met vrienden een potje aan het golfen. Dit doen we ongeveer een keer in de twee weken. Het golfterrein bij Hyatt heeft achttien holes en is bovendien een heel mooi terrein.”

Hoe ben je in de sport terechtgekomen?
“Door vrienden. Twee jaar terug werd ik uitgenodigd om eens mee te gaan golfen en heb het mezelf toen een beetje aangeleerd. Dit ging eigenlijk wonderbaarlijk goed en sindsdien golf ik regelmatig.”

Wat is je ultieme sportmoment?
“Dat was ongeveer een jaartje terug op het golfterrein bij Blue Bay. Ik heb toen een ‘Eagle’ geslagen. Ik had een par 5 binnen 3 slagen gehaald. Ik was toen wel ontzettend blij en heb na afloop een rondje gegeven.”

Wie is je grootste voorbeeld in de sport?
“Tiger Woods misschien wel. Het is meer een hobby en het talent van Woods heb ik niet, maar ik wil wel graag beter worden en dat probeer ik. Golfen vereist concentratie, het is echt een denksport dus ik probeer geconcentreerd te zijn. Maar het blijft wel gewoon een hobby, ik doe het voor de ontspanning en om lekker te kletsen.”

Wat is je ultieme doel?
“Beter worden en mezelf verbeteren. En tijdens een wedstrijd natuurlijk mijn tegenstander verslaan.”

1 reactie op “Vers Zweet van Eelco Otter”

  1. Leuk Eelco iets beter te leren kennen…ik heb hem tenslotte op Facebook;-)
    Ben zelf ook met golf les begonnen maar om eerlijk te bekennen: ik vind het erg moeilijk en volgens mij blijft het bij die paar lessen. Succes Eelco…knap dat je het jezelf aangeleerd hebt!