• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

VoetbalCURAÇAO – De Kaya 6 is gespeeld. Met nog één duel te gaan zijn alle plaatsen al vergeven. Jong Holland en Sithoc wonnen dit weekend en plaatsten zich daarmee voor de Kaya 4. Voor Vesta en Centro Dominguito is het seizoen afgelopen.

Zaterdagavond versloeg Jong Holland Centro Dominguito met 1-2. Centro Dominguito maakte nog een kleine kans op plaatsing voor de volgende ronde, maar moest daarvoor winnen. Jong Holland had aan een gelijkspel genoeg voor plaatsing. Door de zege komt Jong Holland op negen punten, genoeg voor de derde plaats.

Hubentut Fortuna – Sithoc
Op zondagavond speelden Hubentut Fortuna en Sithoc tegen elkaar. In een doelpuntrijk duel won Sithoc met 3-4. Met deze belangrijke overwinning legden ze definitief beslag op de vierde plaats. Hubentut Fortuna was al zeker van de volgende ronde.

Uitgespeeld
Vanavond spelen Centro Barber en Vesta het laatste duel van de Kaya 6. Hoewel beide ploegen al uitgespeeld zijn, kan Centro Barber bij winst de koppositie overnemen van Hubentut Fortuna. Dit kan voordeel opleveren bij het spelen van de Kaya 4.

 

Kaya 4
Hubentut Fortuna, Centro Barber, Jong Holland en Sithoc strijden verder om de titel. In de Kaya 4 spelen alle ploegen één wedstrijd tegen elkaar. De twee ploegen met de meeste punten spelen de finale. Vesta en Centro Dominguito kunnen zich richten op volgend seizoen.

1 reactie op “Jong Holland en Sithoc winnen”

  1. Jammer , ik had echt niet verwacht dat Dominguito de kaya 4 niet zou halen.